Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Perkusionistu festivāls aicina uzlādēties pavasarim

Nils Īle un homo ecos - nākotnes cilvēku biedrība uzaicina pozitīvi uzlādēties pavasarim Perkusionistu festivālā 2010. Tas notiks 28.aprīlī pludmales sporta centrā _Brazīlija _Rīgā.

Šogad festivāls vienkopus pulcēs Latvijā esošos mūzikas profesionāļus un mīlētājus, kā arī viesmāksliniekus no Itālijas, Lietuvas un Brazīlijas. Pirmo reizi Latvijā viesosies Nila Īles audzēkņi no Krievijas – Afroambient SPB. Dalībnieki atskaņos pasaules mūziku, rībinot bungas, perkusijas, spēlējot dūdas un citus instrumentus.

Festivālā skatītājiem būs iespēja ne tikai dzirdēt rībinātāju priekšnesumus, bet arī redzēt dažādas ritma un citu mākslu sinerģijas. Kā īpašie viesi uzstāsies deju grupa Dzirnas.

Festivālā pirmo reizi ar īpašu priekšnesumu kopā uzstāsies bungu meistari un Latvijas čempioni paukošanā - Aleksandrs un Jevgenijs Zelikoviči un Māris Trukšans, bet uguns šovu demonstrēs Pulsa efekts.

Festivāla dalībnieki: Afroambient, bungu grupa Auļi ar projektu Pērkonvīri, Agra Daņiļēviča deju grupa Dzirnas, Akašs Sergejs Ancupovs, Samba de Riga, Baraka, Afropulss, eksotisko deju centrs Alegria, Top Tap Company, Afroambient.SPB (Krievija), Soul Tap, Vilis Matutis (Lietuva), Otello Matachena (Itālija), Rītis Kamičaitis (Lietuva) TIAGO LOEI (Brazīlija), Malimbu show, Edgars Saksons, Rihards Zaļupe, Ivars Kalniņš, Bērnu grupas Klikšķi un Varenie.

Organizatori ir parūpējušies par laicīgu nokļūšanu pasākumā. Sākot no plkst. 16.30 no pieturas Esplanāde ik pa 15 minūtēm kursēs airBaltic taksometri, kas par vienu latu nogādās dalībniekus festivāla norises vietā – pludmales sporta centrā Brazīlija, Jūrkalnes ielā 100.

Biļetes var iegādāties interneta portālā Bezrindas.lv un Biļešu servisa kasēs. Biļetes cena iepriekšpārdošanā Ls 6, bet pasākuma dienā un pie ieejas – Ls 8. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja