Laika ziņas
Šodien
Migla

Siguldas pilsdrupās koncertēs James un Demiens Raiss

Turpinot pagājušajā gadā iesākto koncertsēriju Siguldas pilsdrupu estrādē, L Tips Agency sadarbībā ar Siguldas pilsētu piedāvā Sunset festival. Šī festivāla ietvaros 3. jūlijā uzstāsies īru dziesminieks Demiens Raiss un 6. jūlijā - britu alternatīvā roka grupa James.

Demiens Raiss ir īru folka un indīroka dziesminieks un producents, kas pazīstams ar savām balādēm, kuras izmantotas arī virknē filmu un seriālu. Viņš vienlīdz labi pārvalda klaviespēli, ģitāru, klarneti un perkusijas instrumentus. Īpašu ievērību guvušas Raisa kompozīcijas The Blower's Daughter, Cannonball, Cold Water, 9 Crimes, I Don’t Want To Change You, Volcano u.c. Karjeras laikā Demjens Raiss izdevis trīs albumus, kuru koptirāža pārsniedz trīs miljonus. Debijas albums 0 (2001) nokļuva Lielbritānijas topa 8. vietā un par to autors ieguva Shortlist Music Prize balvu. Nākamais ieraksts 9 (2006) ieguva Zelta stusu Lielbritānijā. Jaunākais - My Favourite Faded Fantasy iznāca 2014. gadā un saņēma pozitīvas kritiķu un klausītāju atsauksmes.

Britu alternatīvā roka grupa James dibināta Mančestrā 1982. gadā. Savu karjeru īpaši veiksmīgi attīstījuši 90. gados un turpina arī mūsdienās, izdodot jaunus, pieprasītus ierakstus. Viņu pazīstamākie singli ir Sit Down, Getting Away With It All (All Messed Up), She’s A Star, Laid, Born Of Frustration un virkne citu. Vairākās valstīs, piemēram, dzimtajā Lielbritānijā un ASV, kā arī Latvijā, James ieguvuši kulta grupas statusu. Viens no iemesliem noteikti ir James vokālista un līdera Tima Būta harizmatiskā personība, viņš ir arī dejotājs, solomākslinieks un aktieris. Līdz šim grupa izdevusi 12 studijas albumu, virkni koncertu un DVD albumu, kā arī četras izlases, kas kopā pārdotas vismaz 25 miljonu tirāžā. Šī gada 18. martā iznāca grupas jaunākais studijas albums Girl At The End Of The World, kas pirmajā nedēļā gandrīz apsteidza Lielbritānijas topa līderes Adeles disku 25, tomēr paliekot 2. vietā. Šis ir James viens no visaugstāk novērtētajiem sasniegumiem visas karjeras laikā. Plašāku auditoriju visdrīzāk uzrunā singls Nothing But Love, apliecinot lielisku hita potenciālu.

Biļešu iepriekšpārdošana sāksies ceturtdien, 28. aprīlī,  plkst. 10 visā Bilešu serviss tīklā un www.bilesuserviss.lv. Siguldas ID karšu īpašniekiem pieejamas biļetes ar 20% atlaides. Pirmās 300 biļetes uz katru festivāla koncertu būs pieejamas par īpašu cenu – uz Demienu Raisu par 19 eur un uz James par 24 eur. Lai atvieglotu nokļūšanu Siguldas pilsdrupu estrādē un atpakaļ, tikai par 8 eiro no un uz Rīgas centru mūzikas mīļotājiem būs pieejams komfortabls autobuss.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja