Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vanagos būs trokšņošana

Nesen Ģertrūdes baznīcas aplī atvērtais motociklistu krodziņš ar nosaukumu Brīvo vanagu klubs jeb Free Hawks Club kļuvis par jaunu un stabilu rokkoncertu vietu Rīgas centrā. Savulaik šeit bija klubiņš Rockabilly, bet pēdējos gados tas bija sācis nīkuļot, līdz aizvērās. Savulaik Brīvo vanagu krodziņš bija Tallinas ielā, bet nu tas, noformēts atbilstoši motociklistu atribūtikai un dzīvesveidam, radis mājvietu vēl tuvāk centram — pagrabiņā Baznīcas ielā 33.

Paredzēts, ka koncerti tur notiks regulāri — Vanagos jau spēlējusi grupa Apēdājs, tuvākajā nākotnē tur gaidāma arī Liepājas noizroka un nelegālā reiva grupa Maciņi.

Par stabilu koncertu ciklu solījies parūpēties leģendārais un savulaik ļoti aktīvais žurnālists un smagās mūzikas fanātiskais cienītājs Raitis Sametis. Viņš Brīvo vanagu krodziņā rīkos bezmaksas koncertu ciklu Vēl skaļāk... (att.), kurā aicinās spēlēt jaunas un ne tik jaunas, pēc Sameša domām, — interesantas un perspektīvas — rokgrupas. Pirmajā koncertā Vēl skaļāk jau 25.septembrī no plkst.20 uzstāsies vienība Deserving Case, kas radusies 2006.gada septembrī, un dzied tajā meitene, bet basģitārista pseidonīms ir Dievs. Grupas nosaukums radies tikai piecas minūtes pirms skatuves debijas. Tā jau piedalījusies Sony BMG rīkotajā starptautiskajā konkursā Urbandplayground, kur ieguvusi 11.vietu 64 latviešu grupu konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja