Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Andris Bulis dosies viesizrādēs ar izrādi Face Book. Post Scriptum

Aktieris Andris Bulis tuvākajā laikā dosies viesizrādēs ar režisores Gaļinas Poliščukas veidoto monoizrādi Face Book. Post Scriptum, piedāvājot to redzēt skatītājiem ārpus Rīgas.

Rīgā izrāde iestudēta Jura Millera izveidotajā mākslas telpā 64 krēsli, un pēc konflikta ar kaimiņiem un pašvaldību, redzama tikai Andra Buļa "privāto viesību" laikā. "Ņemot vērā to, ka privātās viesībās var iekļūt ļoti ierobežots cilvēku skaits, bet skatītāju interese par izrādi Face Book. Post Scriptum ir liela, tika pieņemts lēmums doties pie skatītājiem ārpus Rīgas," atklāj Andris Bulis.

Azerbaidžāņu dramaturģes Nargizas Baghirzadē sarakstītā luga Face Book. Post Scriptum ir veidota kā starptautisks projekts, kura Latvijas versijā galveno lomu atveido Andris Bulis. Lugas darbība norisinās mūsdienu paaudzei saprotamā vidē – birojā, izrādes laikā skatītājiem ļaujot sagraut robežu starp reālo un virtuālo pasauli.

Viesizrādes sāksies 12. februārī Rēzeknē, ar izrādi Latgales vēstniecībā Gors, turpināsies 13. februārī Ādažu Kultūras centrā,  19. martā Ventspils Kultūras centrā, 12. aprīlī Dikļu pilī un 10. oktobrī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē.

Biļetes uz viesizrādēm, tāpat kā uz Andra Buļa tuvākajām "privātajām viesībām" Rīgā, ir nopērkamas visās Biļešu paradīzes kasēs un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja