Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Dirty Deal Teatro notiks teātra mākslas projekts Atmiņas tumsā

7. septembrī mūsdienu kultūras foruma Baltā Nakts ietvaros Dirty Deal Teatro no plkst. 14 līdz pat pusnaktij apmeklētājiem būs iespēja būt par spēles Atmiņas tumsā dalībniekiem, dodoties priekšmetiskās pasaules iedvesmotā asociatīvā ceļojumā, informēja teātra pārstāve Aija Murāne. 

Spēle Atmiņas tumsā ir režisora un scenogrāfa Reiņa Suhanova un režisora Jāņa Znotiņa kopdarbs. Spēle sastāv no divām daļām, no kurām pirmā norisināsies ārpusē pie teātra un tajā uzsvars tiks likts uz priekšmetu dabas atklāšanu. Pirmā spēles daļa apmeklētājiem būs pieejama no plkst. 14 līdz pusnaktij. Otrā spēles daļa norisināsies teātra iekšienē, un šajā spēles daļā tās dalībnieki pievērsīsies individuālai un intīmai savu personisko atmiņu atdzīvināšanai, ierosmi gūstot no priekšmetiskās pasaules ap viņiem. Otrā spēles daļa norisināsies katru pusstundu sākot no plkst. 20 līdz pusnaktij. To vadīs jaunie aktieri Ance Muižniece, Jurģis Spulenieks un Uldis Siliņš.

Atmiņas tumsā ir teātra mākslas projekts, kurš radies Dirty Deal Teatro organizētajā radošajā darbnīcā jaunajiem teātra profesionāļiem somu mākslinieka un spēļu meistara Pekko Koskinena vadībā.

Ar spēli Atmiņas tumsā tiek iesākta jaunā Dirty Deal Teatro 2013./2014. gada teātra sezona, septembrī skatītājiem piedāvājot redzēt gan Spēlmaņu nakts balvai nominētās izrādes Stundas un Nacionālais attīstības plāns, gan izrādi Kā saule gadījās bērniem vecumā no trīs līdz sešiem gadiem. Tāpat septembrī pēdējo reizi sezonā ir skatāma muzikālā izrāde-pārgājiens Mārupīte, romantiska igauņu komēdija Labākais cilvēks Tahkurannā, ceļojums uz triju cilvēku bērnības tumšākajiem nostūriem Porcelāna dūmi, versija par Latvijas laukiem un latviešiem tagad – Kartupeļēdāji un siltu vakarēšanu kopā ar Ezīti, Lācēnu un viesaktieri Zaķa lomā izrādē Sen jau tā vajadzēja, Zaķi.

Ieeja pasākumā Atmiņas tumsā bez maksas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja