Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Festivāls Pestivāls šovasar nenotiks

"Ar nožēlu jāatzīst, ka festivāls Pestivals šovasar nenotiks," informēja festivāla pārstāve Elīna Štēbele.

"Festivāls Pestivals tika radīts ar mērķi sniegt apmeklētājiem neaizstājamu vasaras festivāla pieredzi jaunā, augstvērtīgā pasākumā. Strādājot pie šī gada festivāla, esam ieguldījuši visus iespējamos resursus, lai radītu kvalitatīvu mūzikas notikumu Rīgā divu dienu garumā," oficiālajā paziņojumā raksta pasākuma organizatori. "Darba gaitā negaidīti nācās saskarties ar Rīgas pašvaldības uzņēmuma SIA Rīgas Meži apzināto vēlmi kavēt Pestivals organizāciju un ietekmēt festivāla organizatoru uzņēmuma tēlu, kā dēļ operatīvi bija jāpieņem lēmums par festivāla norises un vietas iespējamo maiņu. Lai arī darbs tika turpināts neskatoties uz nelabvēļu radītajiem šķēršļiem, atlīdzību par materiālajiem un morālajiem zaudējumiem ceram saņemt juridiskā ceļā."

Pēdējās nedēļas esam neatlaidīgi strādājuši pie tā, lai šovasar festivālu Pestivals izdotos tik pat augstā kvalitātē noorganizēt citā vietā, tomēr ar esošo potenciālu nerodam iespēju to īstenot atbilstoši Pestivals standartiem tā, lai attaisnotu pasākuma apmeklētāju cerības - teikts oficiālajā paziņojumā.

Informācija par Pestivals biļešu tālāku izmantošanu atrodama šeit:

Kā vēstīts, bija paredzēts, ka Pestivals jau otro gadu notiks Mežaparkā, kur 2012. gadā pulcēja aptuveni 10 000 cilvēkus, un tā galvenās vērtības ir kvalitatīvi un aktuāli mākslinieki, radoša gaisotne un pozitīvi, mūsdienīgi apmeklētāji.

Pestivals ir populārās mūzikas un kultūras festivāls Rīgā. Bija plānots, ka festivāls šogad notiks uz četrām skatuvēm, kopumā pulcējot vairākus desmitus mākslinieku no ASV, Lielbritānijas, Austrālijas, Zviedrijas, Rumānijas un citām pasaules valstīm, kā arī vietējos māksliniekus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja