Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Izsludina pieteikšanos otrajai LLMC Vasaras skolai

Latvijas Laikmetīgās mākslas centrs (LLMC) aicina pieteikties dalībai otrajā LLMC Vasaras skolā Šī ir rītdiena!, informēja centra pārstāve Santa Mičule.

Vasaras skola norisināsies mākslinieku rezidencē Ruckas muižā, Cēsīs no 6. līdz 11. jūnijam, un tajā aicināti pieteikties jaunie un topošie mākslinieki, mākslas kritiķi, kuratori un kultūras projektu vadītāji no Baltijas valstīm.

2015. gada LLMC Vasaras skolas centrālā tēma ir skatījums uz šodienas un nesenās pagātnes projekcijām par nākotni. Frāze Šī ir rītdiena! citē leģendāro izstādi This Is Tomorrow!, kas 1956. gadā notika Vaitčapelas galerijā Londonā un kurā mākslinieki, mūziķi, arhitekti, grafiskie dizaineri veidoja savas versijas par mākslas un aktuālās kultūras savstarpējo iespaidošanos. Arī LLMC vasaras skolas uzmanības centrā ir sadarbība starp dažādiem mākslas pārstāvjiem – māksliniekiem, kuratoriem, producentiem, kritiķiem, kopā izzinot un veidojot savus skatījumus, arī vīzijas par šodienas un rītdienas procesiem mākslā un kultūrā. Dalībniekiem tiks piedāvāta daudzveidīga teorētisku un praktisku aktivitāšu programma, ko veidos Latvijas un starptautisku lektoru vadītas lekcijas, semināri, darbnīcas, diskusijas, kā arī patstāvīgu radošo projektu izstrādāšana. Lielākā daļa no programmas – lekcijas un prezentācijas – būs publiski pieejamas visiem interesentiem.

Vasaras skola notiks angļu valodā. Dalība tajā ir bez maksas, taču dalībniekiem jāsedz uzturēšanās izmaksas 80 eiro apmērā.

Vasaras skolai var pieteikties dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, atsūtot angļu valodā aizpildītu pieteikuma anketu, kas atrodama LLMC mājas lapā, CV un motivācijas vēstuli. Papildus iespējams pievienot savu radošo darbu portfolio, publikācijas utml. Pieteikšanās termiņš: 5. maijs, norādītos dokumentus sūtot uz adresi: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja