Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Karaliskais improvizācijas teātris atklās Joku pavasari

31. martā Arēnā Rīga notiks Karaliskā improvizācijas teātra pavasara sezonas atklāšana, informē pasākuma organizētāju pārstāve Kristīne Gruznova.

Profesionālo improvizatoru kvartetu - Jāni Skuteli, Andri Rupo, Vari Klausītāju un Ģirtu Runātāju –, sezonas atklāšanas dienā papildinās jauns dalībnieks. Kā īpašais viesis Karaliskā improvizācijas teātra sastāvā uzstāsies Latvijas Eirovīzijas nacionālās atlases 2009. laureāts, dziedātājs Intars Busulis. Sezonas atklāšanas izrāde būs I. Busuļa debija kā improvizācijas teātra aktierim, kurā viņš pilnībā nodosies nevis mūzikai, bet improvizācijas mākslai, piedaloties īpaši viņam sagatavotās etīdēs.

Karaliskais improvizācijas teātris pārstāv teātra žanru, kurā netiek izmantots iepriekš sagatavots scenārijs, iestudēti dialogi un nekas tāds, ko ierasti sagaida no klasiskas teātra izrādes. Improvizāciju veido vairāki īsi skeči, kur katrā epizodē pēc skatītāju rosinātām idejām tiek izspēlēts īss un dzīvespriecīgs notikums. Svarīga loma izrādē ir aktīvai skatītāju līdzdalībai, kur ikviens klātesošais var ietekmēt un virzīt izrādes gaitu.

Pavasara sezonas atklāšanā un improvizācijas veidošanā ir aicināti piedalīties arī Kārlis Lācis, Evelīna Kovaļevska un Juris Šteinbergs, Gustavo, Egons Reiters, Baiba Sipeniece-Gavare un Valters Krauze, Jana Kalniņa, Sindija Vilde, Lauris Lizbovskis, Jana Duļevska un Rodrigo Laviņš, un citas Latvijā pazīstamas personas.  

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja