Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Latvijas lielākajās pilsētās būs humora šovs "Sieviešu diena”

12.februārī Siguldas pilsētas Kultūras namā un 28. februārī Ogres kultūras centra lielajā zālē tiks rādīts jauns muzikāls humora šovs "Sieviešu diena", informē biedrības "Svētki & festivāli" pārstāve Sigita Paula Cepleviča.

Humora šova tēma: sieviešu diena viss par un ap sievietēm – biznesā, mājās, politikā, ārzemēs, pilsētā un laukos. Skatītājiem būs iespēja iepazīt visdažādākos sieviešu tipus, raksturus un paradumus. Lai tos labāk parādītu, arī vīriešiem tiks uzticētas sieviešu lomas. Šovā piedalīsies izcilākie Latvijas humoristi – Zane Daudziņa, Indra Burkovska, Roberts Gobziņš, Jānis Jarāns, Dainis Porgants, Ainars Bumbieris, Ufo (koncertā Rīgā), kā arī grupas "Baltie lāči" līderis Andris Baltacis. Pasākumā piedalīsies arī Jānis Jarāns un Dainis Porgants jeb Mildiņa un Skaidrīte.

S.Cepleviča stāsta, ka koncertuzvedums sniegs iespēju skatītājiem paviesoties dažādos populāros televīzijas šovos – "Sieviešu dienas degpunkts", "Krīzes miljonārs", "Ekstrasensa cīņas" u.c., būs arī iespēja tikties ar pirmajām Latvijas princesēm. Šovā piedalīsies arī populāras pasaules estrādes zvaigznes, kuri par godu Sieviešu dienai izpildīs dziesmas par mīlestību latviešu valodā. "Īpašus muzikālus un citādus sveicienus ir sagatavojuši visi šova dalībieki, kuru atveidotajos tēlos skatītāji bez grūtībām varēs atpazīt sabiedrībā un televīzijas ekrānos redzētās populārās personas," pauž S.Cepleviča.

Humora šovs "Sieviešu diena" martā un aprīlī notiks arī Jelgavā, Tukumā, Cēsīs, Salacgrīvā, Valmierā, Rīgā, Kuldīgā, Ventspilī, Limbažos, Bauskā, Liepājā un Preiļos. Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā kultūras namos un "Biļešu paradīzes" kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja