Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvnieki uzrunā kaimiņus

Nacionālā būvkompāniju apvienība uzsāk pozitīvu praksi Latvijas būvniecībā – turpmāk ik mēnesi aptuveni 400 Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvlaukuma tuvējo māju iedzīvotāji līdz pat objekta pabeigšanai saņems informatīvu "Vēstuli bibliotēkas kaimiņiem". Vēstulē iedzīvotāji tiks informēti par darbiem, kas tuvākajā laikā plānoti būvlaukumā.

Vēstules izsūtītas ar nolūku, lai iedzīvotāji ne tikai pārzinātu būvlaukumā notiekošo, bet arī būtu informēti par iespējamām neērtībām savā ikdienas dzīvē. Pirmo vēstuli Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvlaukuma kaimiņi saņem jau šonedēļ. Tajā stāstīts par svarīgākajiem darbiem, kas plānoti septembrī – testa pāļu izbūvi, rievsienas iegremdēšanu un būvbedres izstrādi. Vēl iedzīvotāji informēti arī par to, ka būvdarbu veikšanas laikā viņi varētu dzirdēt nelielu troksni.

"Par Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvlaukumā notiekošo jau no būvdarbu uzsākšanas brīža ir jūtama interese no apkārtējo māju iedzīvotājiem, tāpēc arī izlēmām regulāri informēt mūsu kaimiņus par celtniecības gaitu. Ikmēneša vēstulē norādīsim ne tikai plānotos darbus, bet arī būvlaukuma biroja kontaktinformāciju, lai mūsu kaimiņi varētu zvanīt un noskaidrot sev interesējošos jautājumus," stāsta Nacionālās būvkompāniju apvienības vadītājs Māris Vidauskis.

Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvdarbus veic "Nacionālā būvkompāniju apvienība", kuru veido trīs lielākie Latvijas būvuzņēmēji – SIA "Re&Re", AS "RBSSKALS" un SIA "Skonto Būve". Saskaņā ar līgumu, ko valsts aģentūra "Jaunie "Trīs brāļi"" ar būvuzņēmējiem parakstīja 2008. gada 15.maijā, bibliotēkas būvniecība izmaksās 114,6 miljonus latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja