Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Parisa Hiltone saviļņo Jūrmalu. Vizītes hronika

Piektdien, 2. augustā, īsā oficiālā vizītē Latvijā ieradās leģendārā ballīšu karaliene un publiciste Parisa Hiltone.

Viņa pagodināja ar savu klātbūtni Krievijas humora apvienības Comedy Club rīkoto festivālu Augstā humora nedēļa, kas šajās dienās notiek Dzintaru koncertzālē un pludmales klubā Havana Lounge Club.

Parisa atlidoja piektdienas pēcpusdienā ar privātlidmašīnu no Ivisas salas. Pēc astoņiem vakarā viņa jau profesionāli smaidīja fotogrāfiem un televīzijas operatoriem uz sarkanā paklāja pie Dzintaru koncertzāles.

Tam ir grūti noticēt, taču izpriecu veterāne un dzeltenās preses mūza Jūrmalā izskatījās daudz pieticīgāka, pieklājīgāka un cilvēciskāka nekā citas dāmas, pašmāju un krievu šovbiznesa dīvas, kuras piedalās vasaras pasākumos Dzintaru koncertzālē. Parisa Hiltone bija ģērbusies apspīlētā minikleitā, kājās viņai bija Christian Louboutin kurpes, rokās – parasta Chanel somiņa. Nekādu izaicinošu juvelierizstrādājumu – tikai viens gredzens. Tā izskatās studentes mecenātu meklējumos, taču Parisas Hiltones gadījumā tas ir apbrīnojams stila un gaumes briedums.

Parisas sagaidīšana notika mierīgi un bez nervozitātes – daudz skaļākas ovācijas šeit izraisīja Comedy Club komiķu ierašanās. Diena.lv korespondents nepalaida garām iespēju apsveikt Parisu ar Sofijas Kopolas jaunākās filmas The Bling Ring/Izredzētie panākumiem – vienu no galvenajām lomām šajā mūslaiku drāmā "tēlo" Parisas Hiltones savrupmāja Losandželosā. Greznajā villā tika filmētas vairākas epizodes. Parisa bija sirsnīgi aizkustināta un apdāvināja Diena.lv korespondentu ar dāsnu pateicības smaidu, kurš noteikti ir vērtīgāks nekā viesnīcu tīkla Hilton akciju pakete.       

Dzintaru koncertzālē Parisa ar svītu ieņēma vietas pie galdiņa netālu no skatuves. Viņu sveica Comedy Club zvaigznes un vakara vadītāji – pašpasludinātie sabiedrības lauvas un burunduki Gariks Martirosjans un Pāvels Voļa. Viņi jautāja, kādu mūziku klausās Parisa, kuras darba grāmatiņā ir rakstīts, ka viņa ir arī dziedātāja un dīdžejs. Parisa atbildēja, ka viņai patīk Madonna, Maikls Džeksons un Britnija Spīrsa, kā arī dīdžeji Dāvids Geta, Kelvins Hariss un Avicii.   

Vadītāji interesējās, vai Parisai ir mobilais un vai viņa jau ir iegādājusies vietējo SIM karti. Sarunas noslēgumā (runāja pārsvarā paši Gariks un Pāvels) viešņai tika pasniegta divu eiro vērta goda balva Labākā televīzijas slavenība. "Statueti darinājuši labākie latviešu meistari, tā izgatavota no dārgākā organiskā stikla un vizlas – kā jūs saprotat, šis rombs ir loga gabals," piebilda Gariks Martirosjans. Paspiežot Parisai roku, Pāvels Voļa teica: "Tik spēcīga, stiegraina roka – kā krievu sievietei. Viņai ir tik vientuļi."

Drīz pēc šīs desmit minūšu miniatūras Parisa atstāja Dzintaru koncertzāli un devās nobaudīt zemeņu sorbetu turpat pie zāles. Tuvāk pusnaktij humora šova noslēgumā vadītāji aicināja skatītājus uz blakus esošo pludmales klubu: "Parisa gatavojas savam DJ setam un jau ilgojas teltī. Ejam!"   

Savu uzstāšanos Parisa sāka ap diviem naktī, un tā ilga aptuveni stundu. Viņa spēlēja deju popmūziku ar house elementiem, skanēja Swedish House Mafia, Lanas del Rejas un Coldplay hiti. Parisa erotiski kustējās aiz DJ pults, artistiski purināja matus un horeogrāfiski stiepa rokas.

Lielo honorāru amizantā tusiņu dieviete atstrādāja godprātīgi: pēc sava seta viņa ilgāk nekā stundu dregnā Jūrmalas vējā, zem naksnīgas debess fotografējās ar ballītes viesiem. Katru cilvēku, kuram bija iespēja nonākt Parisas orbītā, viņa sveica tā, it kā tikai viņu būtu gaidījusi. Zvaigzne aizrautīgi smējās un smaidīja, pateicās par uzmanību un ik pa brīdim raustīja plecus – auksts! Varēja just, ka Parisai šī komunikācija bija patīkama un pat nepieciešama – slavenības starojuma alkstošs pūlis ar fotokamerām nevis izsūc no viņas enerģiju, bet uzlādē viņu.

Kad Parisas baterijas bija uzlādētas un cilvēku vēlmes apmierinātas, viņa atstāja Jūrmalas pludmali un nākamajā dienā devās atpakaļ uz Ivisu, par piemiņu faniem atstājot dažus megabaitus informācijas viņu viedtālruņos un labvēlīgus ierakstus tviterī un attēlus instagramā. Kurš teiks, ka būt par Parisu Hiltoni nav smags darbs?      


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Paldies par patiesību! Aktrisi Rasmu Garni pieminot

Viņu varētu būt gleznojis Valdemārs Tone. Arī Nacionālā teātra aktrisei Rasmai Garnei piemita īpašā, latviešu sievietei raksturīgā emocionalitāte un gaišā pievilcība, kas gleznotāju tā vald...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja