Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Vēl līdz piektdienai var pieteikties programmas Brigāde konkursiem Rēzeknē un Cēsīs

Vēl līdz piektdienai, 22. martam, ir iespējams iesniegt savu pieteikumu programmas Brigāde radošās uzņēmējdarbības konkursiem Rēzeknē un Cēsīs. Konkursu noslēgumā finansiālu atbalstu līdz 2500 latu apmērā saņems tie uzvarētāji, kuru projekta ideja balstīta mākslā un kultūrā, atbilst sociālas un ilgtspējīgas uzņēmējdarbības pamatprincipiem, kā arī atrodas reālā vietā Rēzeknē vai Cēsu vecpilsētā.

Programmu Brigāde organizē Laikmetīgās mākslas centrs sadarbībā ar Sorosa fondu – Latvija, kā arī reģionu partneriem – Rēzeknes pilsētas domi, Latgales vēstniecību GORS (Austrumlatvijas koncertzāle) un Cēsu novada pašvaldību.

Pēc pieteikumu saņemšanas katra pašvaldība vispirms izvērtēs iesniegtos projektus formāli pēc atbilstības konkursa nosacījumiem, savukārt otrajā kārtā norisināsies intervijas ar finālistiem klātienē, kurās piedalīsies arī programmas Brigāde eksperti no Rīgas. 

Rēzeknes konkursa žūrijā ietipst: Latgales vēstniecības GORS vadītāja Diāna Zirniņa, pašvaldības aģentūras Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs vadītāja Jūlija Danilina, ALBA – LTD valdes priekšsēdētājs Igors Lucijanovs un Rēzeknes pilsētas domes Sociālās aprūpes pārvaldes vadītājs Gunārs Arbidāns.

Savukārt Cēsīs kā žūrijas loceklis izvirzīti: Agris Lapiņš, Cēsu biznesa inkubatora Magnus valdes priekšsēdētājs, Komercizglītības centrs konsultants un pasniedzējs vadīšanas un finanšu jomās, Juris Kozlovskis, Wolf System valdes priekšsēdētājs, un Laine Madelāne, Cēsu novada pašvaldības speciāliste komercdarbības attīstības jautājumos.

Savu pieteikumu programmas Brigāde konkursā Rēzeknē iespējams iesniegt personīgi Latgales vēstniecībā GORS līdz 2013. gada 22. marta plkst.17 vai nosūtot pa pastu (pasta zīmogs 2013. gada 19.marts). Toties Cēsīs pieteikumu iesniegt personīgi ir iespējams Cēsu novada pašvaldībā, Iedzīvotāju apkalpošanas centrā, līdz 2013. gada 22. martam plkst.16 vai nosūtot pa pastu (pasta zīmogs 2013. gada 18. marts).

Plašāku informāciju par programmu Brigāde, konkursa nosacījumiem reģionos, pieteikšanās norisi un pasākumiem, iespējams iegūt Rēzeknes pilsētas domes mājaslapā sadaļā Brigāde un Cēsu novada pašvaldības mājaslapā, kā arī programmas Brigāde mājaslapā.

Programmas Brigāde mērķis ir atbalstīt radošu, ilgtspējīgu uzņēmējdarbību, kas balstīta mākslā un kultūrā, risina sociālos jautājumus un uzlabo vietējo kopienu dzīves kvalitāti. Pirmais programmas konkurss norisinājās 2010. gada vasarā. Pēc tā tika radītas 12 jaunas iniciatīvas, savukārt šajā pavasarī līdz 5000 latu sava uzņēmuma radīšanai un attīstīšanai saņēma 14 konkursa uzvarētāji ar inovatīvām un oriģinālām idejām. Programmu Brigāde organizē Laikmetīgās mākslas centrs sadarbībā ar Sorosa fondu – Latvija, savukārt programmas finansējumu nodrošina Open Society Foundations.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja