Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 8. septembris
Ilga

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

GAIDĪTĀS KĀZAS. Sešus gadus pēc saderināšanās ir apprecējies amerikāņu aktieris, komiķis un dziedātājs Edijs Mērfijs ar savu draudzeni Peidžu Bačeri pašu tuvāko cilvēku lokā. Viņi satikās 2012. gadā. Pāris audzina divus bērnus: astoņus gadus veco meitu Iziju un piecus gadus veco dēlu Maksu. Savukārt mākslinieka faniem ir jāturpina gaidīt. Animācijas pilnmetrāžas filmu franšīzes Šreks piektā daļa ar Edija Mērfija balsī ierunāto Ēzelīti iznāks uz ekrāniem tikai pēc diviem gadiem, 2026. gada jūlijā.

BRĪVĪBAS GARŠA. Krimināllieta pret Holivudas zvaigzni Aleku Boldvinu par operatores Halinas Hačinsas netīšu slepkavību vesterna Rūsa/Rust uzņemšanas laukumā ir tikusi izbeigta. Pēc tiesas lēmuma paziņošanas viņš ļāvās emocijām un apraudājās. Jāatgādina, ka 2021. gadā ainas mēģinājumā galvenās lomas atveidotājs – kā prasīts – pret kameru pavērsa revolveri Colt, no kura izšautā lode nogalināja operatori un ievainoja filmas režisoru Džoelu Souzu. Aktierim bija teikts, ka tajā nav īstu patronu.

PĒDĒJĀ LOMA. Piecdesmit trīs gadu vecumā mirusi amerikāņu aktrise Šenona Dohertija. Viņa bija pazīstama ar Brendas lomu populārajā jauniešu seriālā Beverlihilsa, pasta indekss 90210, Prū lomu fantāzijas daudzsēriju filmā Amulets un citos kinodarbos. "Sestdien, 13. jūlijā, viņa zaudēja cīņu ar vēzi, kas ilga vairāku gadu garumā," pavēstīja aktrises publiciste Leslija Slouna. 2015. gadā Šenonai Dohertijai tika atklāts audzējs. 2017. gadā notika tā remisija. 2020. gadā vēzis atgriezās jau ceturtajā stadijā.

72 KONCERTUS ir sniegusi popmūzikas ikona Lēdija Gāga savas vairāk nekā piecus gadus ilgušās Lasvegasas rezidences laikā. Viņa piedāvāja divus šovus: Enigma un Jazz & Piano, ko apmeklēja 334 254 cilvēku un kas iekasēja 97 miljonus ASV dolāru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Latvijas nodokļi uz Baltijas fona

Ap Latvijā iecerēto nodokļu reformu saceltā ažiotāža tostarp raisījusi arī interesi, kādas tad īsti ir nozīmīgākās nodokļu likmes un atsevišķi, iedzīvotāju maciņus tieši skaroši parametri abās...

Nakts vilcienu renesanse Eiropā

Pirms gadiem divdesmit jau šķita, ka nakts vilcienu ēra Eiropā ir neatgriezeniski beigusies, jo lēto cenu aviokompānijas steidza cita citu pārspēt ar izdevīgākiem piedāvājumiem, kas daudziem šķi...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata