Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

JAUNA DZĪVE. Kamēr nerimst ziņas par amerikāņu aktiera Bena Afleka un popmūzikas zvaigznes Dženiferes Lopesas laulības šķiršanu, viņš ir iekļuvis paparaci objektīvu uzmanības lokā jaunā izskatā: bez bārdas, ar izdzītiem deniņiem un aviatora saulesbrillēm – kā viņa kolēģa Toma Krūza varonim filmā Labākais šāvējs/Top Gun. Bens Afleks bija ģērbies melnā ādas jakā, krekliņā ar uzrakstu Red Hot Chili Peppers un apspīlētos džinsos. Jau vēlāk aktieris tika nofotografēts uz sava motocikla, traucoties pa Losandželosas ielām pretim jaunai dzīvei.

SIEVIETE MANĪ. Amerikāņu kinostudija Universal Pictures ir ieguvusi tiesības uz popmūzikas zvaigznes Britnijas Spīrsas autobiogrāfijas Sieviete manī/ The Woman in Me ekranizāciju. Divdesmit sešās valodās, tajā skaitā latviešu, tulkoto "drosmīgo un aizkustinošo stāstu par brīvību, slavu, mātes lomu, izdzīvošanu, ticību un cerību" kinodarbā iedzīvinās amerikāņu režisorws Džons M. Ču, kura gaidāmo pirmizrāžu sarakstā ir muzikālās fantāzijas Ļaunums/ Wicked abas daļas. Interesanti, kura aktrise spēlēs Britniju Spīrsu?

NEKĀDAS KLUSĒŠANAS. Holivudas zvaigzne Andželīna Džolija ir pavēstījusi, ka Breds Pits ir mēģinājis panākt, lai viņa parakstītu 8,5 miljonus ASV dolāru vērtu informācijas neizpaušanas līgumu. Saskaņā ar to aktrisei būtu jāklusē par bijušā vīra vardarbību pret viņu. Jāpiebilst, ka pagājušās nedēļas sākumā viens no pāra bērniem, 20 gadu vecais Paks, cieta satiksmes negadījumā, bez aizsargķiveres braucot ar elektrovelosipēdu un ietriecoties kādas automašīnas aizmugurē, kā rezultātā nokļuva slimnīcā.

2,4 MILJ. ASV DOLĀRU – par tādu summu Malaizijas festivāls Good Vibes ir iesūdzējis tiesā pazīstamo grupu The 1975 pēc vokālista Metjū Hīlija skūpsta ar basģitāristu Rosu Makdonaldu pērn jūlijā. Šis angļu blices protesta akts pret Malaizijas anti LGBTQ+ likumiem pielika punktu tā gada Labajiem vaibiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Turpinājums sekos

Es jūtos kā pieaugušais lēnām jau. Sāku saprast lietas, kuras ir jādara un jāizdara. (..) Ir grūtāk, ka nav tā brīvā laika, bet, nu, tāda ir tā mūsu dzīve – ka tu audz, audz un audz, – saka Kārlis...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata