Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

BEZ BALLES. Aktrise Keita Vinsleta 5. oktobrī nosvinēja savu 49. dzimšanas dienu, paziņojot, ka viņai patīk vienkāršas svinības un jēgpilnas nodarbes, piemēram, pārgājiens kopā ar ģimeni un draugiem vai ceļojums uz kādu vietu, kur viņa vēl nav bijusi, nevis greznas un trakulīgas ballītes. Savukārt dārgu dāvanu vietā viņa labprātāk aicina sveicējus ziedot naudu kādam labdarības projektam. Visvairāk aktrise nevarot ciest pārsteiguma ballītes, vēsta vietne PageSix.

ZINA, KĀ BALSOS. ASV bijušais prezidents Džimijs Kārters, kurš var lepoties ar visgarāko mūžu visu Amerikas līdzšinējo vadītāju vidū – viņam šoruden apritēja 100 gadu –, paziņojis, ka nākamajās ASV prezidenta vēlēšanās balsošot par Kamalu Harisu. Kārtera pēdējā publiskā uzstāšanās bija viņa sievas Rozalindas bēres 2023. gada 29. novembrī, tādēļ šāds publisks paziņojums ir vērā ņemams solis. Viņš bija 39. ASV prezidents un amatu ieņēma no 1977. līdz 1981. gadam.

LOMA MAINĪJA DZĪVI. Aktrise Eva Longorija vietnē Instagram dalījusies ar sirsnīgu ierakstu, atzīmējot 20 gadus, kopš uz ekrāniem parādījās savulaik populārais seriāls Bīstamās mājsaimnieces/Desperate Housewives. Šis šovs uz visiem laikiem esot mainījis viņas dzīvi – visu, ko viņa iemācījusies par darbu kino un televīzijā, Longorija esot apguvusi tieši šī seriāla filmēšanas laikā. Pateicoties seriālam, aktrise ieguva popularitāti un ir saņēmusi vairākus apbalvojumus, kā arī tika nominēta Zelta globusa balvai.

AR 256 MILJARDU DOLĀRU kopējo īpašuma vērtību par pasaulē bagātāko cilvēku Bloomberg miljardieru indekss atzinis uzņēmumu Tesla, SpaceX un mikroblogošanas vietnes X īpašnieku Īlonu Masku. Otrais ar 206,2 miljardu īpašumu vērtību ir Meta līdzdibinātājs Marks Zakerbergs, bet trešajā vietā apmēram ar 205,1 miljardu dolāru noslīdējis Amazon dibinātājs Džefs Beizoss.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Provocējošā patiesība

Izaicināt skatītājus un dalīties savās sāpēs un pārdomās ir mērķi, kurus izvirza un sasniedz Vadims Bogdanovs monoizrādē Cilvēks un tirāns.

Divi no vienas cepešpannas

Šoreiz abās receptēs izmantots pavisam neliels sviesta ķirbītis Butternut – jā, tas, kurš izskatās pēc bumbiera, kuram ir blīvs mīkstums skaisti dzeltenā krāsā un maz sēklu. No cepeškrāsnī cepta...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata