Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

PAZIŅO DZIMUMU. Repa zvaigznes Eminema 28 gadus vecā meita Heilija Džeida kopā ar vīru Evanu Maklintoku You-Tube šovā Just a Little Shady paziņojuši, ka gaida mazuli, un atklājuši arī bērna dzimumu – Eminems kļūs par vectētiņu mazdēlam. Šova laikā pāris uzspridzināja balonu, un no tā izbira zils konfeti. Topošais tēvs emocionāli atzina, ka ir sajūsmā un jau plāno, kā ar atvasi kopā dosies medīt un spēlēt golfu.

TURPINA ŽILBINĀT. Margo Robijai šis gads ir bijis izcils – filmas Bārbija, kurā viņai ir galvenā loma, panākumi, pirmā mazuļa gaidības un nu vēl kāds nozīmīgs notikums. Robija kļuvusi par ikoniskā zīmola populārāko smaržu Chanel 5 publicitātes seju. Nupat klajā nākusi romantiskā retro stilā ieturēta reklāmas filmiņa See You at 5, kurā viņas partneris ir aktieris Džeikobs Elordi. Robija ir dzimusi un augusi Austrālijā, taču viņai piemīt skaistums un stils, ko ierasts dēvēt par francūzietes šiku.

TEJU SAPLŪCAS. Klātesošie zīmola Balenciaga Parīzes modes skates apmeklētāji pamanīja saspringtu momentu aktrišu Nikolas Kidmenas un Salmas Hajekas starpā. Hajeka fotografējās kopā ar dziedātāju Keitiju Periju, taču tuvumā esošā Kidmena nostājās ar muguru pret fotogrāfu un, kad Hajeka vēlējās viņu pabīdīt nostāk, pagrūda filmas Frīda zvaigzni, pat nepaskatoties uz viņu, atklāj ziņu vietne PageSix. Nepatīkamo starpgadījumu kāds apmeklētājs iemūžinājis arī foto un ar to dalījies vietnē TikTok.

AR 1,6 MILJARDUS ASV DOLĀRU lielu kopējo kapitāla vērtību pēc finanšu izdevuma Forbes aprēķiniem par pasaulē bagātāko sievieti mūziķi atzīta dziedātāja Teilora Svifta. Viņai izdevies apsteigt līdz šim par bagātāko uzskatīto dziedātāju Riannu, kuras turība tika lēsta 1,7 miljardu ASV dolāru apmērā, bet nu samazinājusies līdz 1,4 miljardiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Buenosairesā nenotikušais tango

Komponists Arturs Maskats (66) par mūzikas un dejas brīnumaino pretspēku slimībai, komponēšanu filmas kadros, kara ēnu kultūrā, attiecībās un Šekspīra cilvēciskumu.

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata