Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Traktor ir KHL augšgalā

Pēdējās astoņās spēlēs izcīnītās septiņas uzvaras ļāvušas otrā plānā atstāt Austrumu konferences klubus oligarhus. Čeļabinskas Traktor ir otra labākā punktu summa «austrumos» un trešā visā līgā. KHL čempionāta Rīgas Dinamo un Traktor spēles sākums Arēnā Rīga otrdien pulksten 19.30.

Čeļabinskas komandas veiksmīgais sākums nav tik liels pārsteigums kā Habarovskas Amur līdera lomas uzņemšanās KHL čempionātā. Hokeja eksperti jau pirms sezonas norādīja uz Traktor pārdomāto sastāva komplektāciju, kuras rezultātā «austrumos» tikšot izjaukta četru oligarhu Salavat Julajev, Ak Bars, Avangard un Magņitogorskas Metallurg dominance. Čeļabinskas kluba vadītāji spēlētāju atlasē balstījās uz principa, ka līgā jāņem pārbaudītas vērtības, taču ne pirmā lieluma zvaigznes. No Maskavas Dinamo tika pārvilināts vārtsargs Maikls Gārnets, no Magņitogorskas - Staņislavs Čistovs un Petri Kontiola, no čempionvienības Salavat Julajev - Vladimirs Antipovs, no SKA - Konstantīns Panovs… Komanda tika veidota gandrīz vai no jauna, taču tas netraucēja jau pirmajā mēnesī izvirzīties vadošajās pozīcijās.

Pieredzējušais Krievijas hokeja speciālists septiņdesmito gadu Traktor uzbrucējs Valērijs Belousovs komandā radījis labu mikroklimatu, un veiksmīgā snieguma pamatā ir laba spēle aizsardzībā plus Gārnets. Pēdējās astoņās spēlēs Traktor ielaidis tikai 10 ripas, kas ir slikta ziņa rīdziniekiem, kuriem priekšējā līnijā pietrūkst meistarīgu izpildītāju. Traktor uzvarēja septiņas spēles pēc kārtas. Svētdien Mitiščos pašā galotnē tika zaudēts Atlant ar 1:2. Uzvaras sērijas laikā Čeļabinskas komanda apspēlēja arī tādus spēcīgus klubus kā Ak Bars (2:1), Magņitogorskas Metallurg (5:1), Maskavas Dinamo (2:0) un Avangard (2:0).

Uzbrukumā pretiniekiem nepatikšanas var sagādāt visi virknējumi. Jaunā Krievijas zvaigzne Jevgeņijs Kuzņecovs un Maksims Jakuceņa ir guvuši visvairāk - pa septiņām ripām. Konstantīnam Panovam ir visvairāk punktu - 11 (6+5).

Labā ziņa rīdziniekiem ir tā, ka Čeļabinskas hokejistiem izbraukuma sērijā uzkrājies nogurums. Rīgā viņiem būs pēdējā ceturtā spēle viesos. Rīgas Dinamo savukārt beigs četru mājas spēļu sēriju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Pievērs uzmanību

Čeļabinskas Traktor rindās ar 92. numuru spēlē 19 gadu vecais talants Jevgeņijs Kuzņecovs, kurš pārbaudes turnīros paguvis pielaikot Krievijas izlases formas kreklu
Īpaš iemesls pret rīdziniekiem sasparoties būs vārtsargam Maiklam Gārnetam. Pavasarī Maskavas Dinamo sastāvā viņš izstājās no Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā pēc zaudējuma Rīgas Dinamo
Rīdziniekiem trijās KHL sezonās pret Traktor ir negatīva bilance - divas uzvaras (5:0; 6:2), kā arī četri zaudējumi (3:4; 2:3; 4:5 «bullīšos» un 1:4)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?