Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Lizija Harisone. Monstru skola

Izdevniecība White Book mācību gada nogalē laidusi klajā populārās pusaudžu romānu sērijas _Monster High _pirmo grāmatu Monstru skola, kas paver neierastu skatu uz skolēnu ikdienu, attiecībām un draudzības veidošanos._ _Tās autore ir kanādiete Lizija Harisone.

No dīvainām lellēm līdz brīnišķīgām grāmatām – Monster High uzplaukums sākās 2010. gadā, kad kompānija Mattel radīja modes lelles, kuru dizaina pamatā bija šausmu un zinātniskās fantastikas literatūras klasika. Ņemot vērā milzīgo interesi visā pasaulē, tika radītas ne tikai lelles, bet arī dažādi aksesuāri, galda un video spēles, veidoti televīzijas šovi un filmas, kā arī izdoti žurnāli. Tagad šis kulta zīmols mudina jauniešus un pusaudžus lasīt arī grāmatas, izdzīvot un radīt katram pašam savu fantāzijas pasauli. 

Mistiska un spocīga atmosfēra, spraigi notikumi, sižeta pārsteigumi un atjautīgs humors. Frenkija Šteina, Klaudīna Volfa, Dī Džejs, Melodija un citi tēli atklāj pasauli, kurā mīt drosme un bailes, pašpārliecība un pirmās mīlestības ieskaņas, ticība un atriebības kāre.

"Tā ir grāmata, kas ievilina un notur uzmanību. Grāmata, kurā iemīlas. Stāsts par kādas draudzības sākumu nav tik vienkāršs, kā šķiet sākumā, jo ej nu sazini, kas galu galā atklāsies un kurš izrādīsies monstrs," atzīst grāmatas redaktore Ieva Plūme.

No angļu valodas tulkojusi Anna Galviņa

Grāmatu iespējams iegādāties izdevniecības White Book interneta veikalā www.whitebook.lv/interneta-veikals un grāmatnīcās visā Latvijā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja