Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Kino Citadele atklās vasaras sezonu

30. maijā k/t Kino Citadele visas dienas garumā notiks Kino Vasara sezonas atklāšanas svētki - jaunās sezonas gaidītāko filmu prezentācijas, filmas Miljoniem iespēju, kā atdot galus pirmizrāde, atrakcijas un konkursi, īpaši piedāvājumi un pārsteigumi.

"Esam secinājuši, ka katra kino sezona ir kā nepacietīgi gaidīti svētki, tāpēc nolēmām, ka ar tiem vēlamies dalīties, dāvājot piedzīvojumiem pilnu dienu saviem uzticīgākajiem klientiem un visiem tiem, kam kino ir veids, kā uzņemt pozitīvas emocijas un jaunas atklāsmes par kino mākslu. Ik sezonas lielākās kino filmas piedāvā ko jaunu, vēl nepieredzētu – tas noteikti ir iemesls, lai tās būtu gaidītas kino mīļotāju un ekspertu vidū, tādēļ to ienākšanu mūsu kinoteātrī vēlamies atzīmēt un izcelt jo īpaši. 30. maijs būs svētki ne tikai kinoteātrim, bet visiem, kas vasaras kino sezonas atklāšanas dienā būs kopā ar mums. Baltijas valstīs esam pirmie, kas nolēmuši kā īpaši atzīmēt katru sezonu, izceļot lielākās un gaidītākās kino filmas, tāpēc ceram, ka tā kļūs par k/t Kino Citadele un mūsu draugu tradīciju – ik ceturksni kino sezonu sagaidīt ar krāšņiem un jautrības pilniem svētkiem," vēl Normunds Labrencis, k/t Kino Citadele vadītājs.

Kino Vasara atklāšanas svētku dienā kinoteātrī būs iespējams piedalīties dažādās aktivitātēs un konkursos, kuri atklās krāšņo un bezrūpīgo filmas Miljoniem iespēju, kā atdot galus vesternu stilu. Visas dienas garumā kinoteātris atklās īpašos svētku dienas piedāvājumus un pārsteigumus, lai iepriecinātu savus apmeklētājus. Pirmā pašapkalpošanās kafejnīca Latvijā Pop House kinoteātra apmeklētājus solās sagaidīt ar īpašiem piedāvājumiem un, lai pienācīgi sagaidītu vasaru, svētku dienā vasaras sezonas atklāšanas svinības piedzīvos arī k/t Kino Citadele bāra Jameson Lounge terase, no kuras vērojama skaistā Rīgas panorāma.

Pasākuma dienā tiks prezentētas Top 10 lielākās projekta Kino Vasara filmas: Transformeri: Iznīcības laikmets, Džampstrīta 22, Kā pieradināt pūķi 2, Bruņurupuči nindzjas, Miljoniem iespēju, kā atdot galus, Melnā feja Malefisenta, Galaktikas sargi, Solis augšup 5, Lidmašīnas 2 un Neiznīcināmie 3. Dienas izskaņā notiks svētku noslēguma pasākums ar Renāra Zeltiņa un kino blogeru piedalīšanos, kuri iepazīstinās ar Kino Vasara gaidītākajiem kases grāvējiem, kā arī interesantiem, vēl neredzētiem šo filmu aizkadriem.

Visas dienas garumā īpaša svētku dienas biļešu cena – 3,98 eiro uz 2D filmām, savukārt 3D filmas biļete tikai 4,98 eiro.

Tradīcija organizēt kino sezonas atklāšanas svētkus k/t Kino Citadele būs ik ceturksni, atzīmējot vasaras, rudens, ziemas un pavasara sezonas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja