Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

4. jūlijā Latviešu biedrības namā notiks VL un TB/LNNK apvienības dibināšanas kongress

2010. gada 4.jūlijā (svētdiena) plkst. 12:00 Rīgas Latviešu biedrības nama (Rīgā, Merķeļa 13) Zelta zālē notiks partijas „Visu Latvijai!” ārkārtas kopsapulce, kurā tiks lemts jautājums par apvienības veidošanu kopā ar „Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK. Dalībnieku reģistrācija no plkst. 11:00.

Plkst. 14:00 Rīgas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē notiks Nacionālās apvienības „Visu Latvijai!” - „Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” dibināšanas kongress.

Paredzēts, ka jaunās apvienības valdes priekšsēdētājs un premjerministra kandidāts būs TB/LNNK valdes priekšsēdētājs Roberts Zīle, savukārt valdi veidos četri pārstāvji no katras partijas, bet pēc 10. Saeimas vēlēšanām arī no apvienības saraksta ievēlētie Saeimas deputāti.

Apvienības Statūtu projektā noteikts, ka tās galvenais politiskais mērķis ir „nacionālas, demokrātiskas, tiesiskas un ekonomiski plaukstošas Latvijas valsts droša nākotne Eiropas valstu saimē kā garants latviešu nācijas pastāvēšanai, attīstībai, latvisko vērtību sistēmas un tikumības uzturēšanai un izkopšanai, kā arī okupācijas un kolonizācijas seku likvidēšana”.

„Mūsu apvienība pirms 10. Saeimas vēlēšanām nāks ar pārliecinošu piedāvājumu tiem vēlētājiem, kas nav zaudējuši uzticību latviskas un sociāli taisnīgas valsts ideālam, un kurus ir nogurdinājusi lielo partiju bezkompromisu cīņa par varu un ietekmi. Turklāt mūs piedāvājums ietvers šobrīd vēlētājiem, iespējams, būtiskāko mērķi – idejas Latvijas izejai no ekonomiskās krīzes, taisnīgākas nodokļu sistēmas izveidei un uzņēmējdarbības attīstībai,” uzsver potenciālais apvienības valdes priekšsēdētājs Roberts Zīle.

Šobrīd abu partiju kopīgi izveidotajās darba grupās turpinās darbs pie apvienības Statūtu un Programmas projektu noslīpēšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja