Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Rīgā notiks Baltijas Dabas fotogrāfiju festivāls

4. un 5. novembrī Rīgā norisināsies Baltijas Dabas Fotogrāfiju festivāls 2011, portālu Diena.lv informēja pasākuma rīkotāji.

Baltijas Dabas fotogrāfiju festivālu rīkot projekts Es esmu fotogrāfs, un festivāla laikā norisināsies Baltijas Dabas fotogrāfiju konkurss 2011, Baltijas Saimniecību fotogrāfiju konkurss 2011 un Baltijas Dabas konference 2011. Baltijas Dabas konferencē galvenais runātājs būs fotogrāfs un projekta Wonders of Europe vadītājs Stafans Vidstrands.

Baltijas Dabas onferencē dalību apstiprinājis arī viens no Igaunijas labākajiem dabas fotogrāfiem Svens Začeks, kā arī Anglijas fotogrāfi Deivids Hoskings un Deniss Orčards.

Fotografēšana kā hobijs kļūst arvien populārāka. Baltijas Dabas fotogrāfiju festivāla rīkotāji uzskata - to var pamatot ar faktu, ka fotokameras kļūst aizvien pieejamākas cenas ziņā, regulāri tiek rīkoti fotokonkursi un strauji attīstās sociālie mediji, kuros iespējams ievietot aizvien vairāk kvalitatīvu fotogrāfiju.

Pēc pēdējiem datiem Baltijas valstīs ir 6, 83 miljoni iedzīvotāju un 2, 5 miljonu mājsaimniecību, kurās 100 000 cilvēku ir spoguļkameras un vairāk nekā 1 miljonam pieder kompaktkameras.

Domājot par šiem cilvēkiem, festivāla idejas autori ir izveidojuši mājaslapu internetā Es esmu fotogrāfs (www.iamphotographer.eu), kuras mērķis ir attīstīt, motivēt un piedāvāt izklaidi Baltijas valstu fotogrāfiem - kā amatieriem, tā profesionāļiem.

Es esmu fotogrāfs apvieno informāciju par konkursiem, izstādēm, nometnēm, konferencēm, semināriem un apmācībām, ko organizē lapas veidotāji vai jebkurš cilvēks, kurš vēlas par to paziņot mājaslapas apmeklētājiem. Attēlu ievietošana mājaslapā caur dažādiem notikumiem ļauj citiem lietotājiem vai cilvēkiem visā
pasaulē uzzināt par jebkura cita cilvēka radītājām fotogrāfijām.

Reģistrācija un dalība Es esmu fotogrāfs mājaslapā ir bezmaksas. Reģistrētie lietotāji vienmēr saņems jaunākās ziņas par notikumiem Baltijas valstīs, kas saistīti ar fotogrāfiju.

Baltijas Dabas fotogrāfiju festivālā 2011 būs trīs dažādi pasākumi - Baltijas Dabas fotogrāfiju konkurss 2011, Baltijas Saimniecību fotogrāfiju konkurss 2011, Baltijas Dabas konference 2011. Informācija par konkursiem pieejama Es esmu fotogrāfs mājas lapā www.iamphotographer.eu.

Konkursu uzvarētājiem paredzētas vērtīgas balvas. Konkursu uzvarētāji tiks sumināti Baltijas Dabas konferencē 5. novembra vakarā - balvu pasniegšanas ceremoniju vadīs Igaunijas televīzijas un skatuves zvaigzne Marts Sanders. Galvenās balvas tiks pasniegtas ceremonijas noslēguma vakariņās, uz ko tiks aicināti visi Baltijas Dabas fotogrāfiju konkursa dalībnieki un 25 labākie Baltijas Saimniecību fotogrāfiju konkursa dalībnieki.

Festivāla rīkotāji dalībniekiem organizē autobusa maršrutus Tallina – Rīga - Tallina un Viļņa – Rīga - Viļņa. Divvirzienu biļete maksā 5 eiro.

Biļete uz konferenci maksā 15 eiro, un to jau var iegādāties organizatora mājaslapā.

Festivāla atbalstītāji ir Nikon, Epson, Igaunijas Lauksaimnieku federācija, Lauksaimnieku Organizāciju sadarbības padome, Zemnieku saeima un Lietuvas Lauksaimnieku apvienība.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Klajā nācis Chris Noah jaunākais singls un albums

Klajā nācis dziedātāja Chris Noah jaunais albums Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies, kas radīts 80. gadu popmūzikas stilā. Sony Music Entertainment paspārnē izdotajā albumā apkopotas 10 ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja