Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Positivus festivālā atgriezīsies Marks Ronsons

Viens no šobrīd pasaulē populārākajiem mūzikas  producentiem un dīdžejiem Marks Ronsons šovasar spēlēs Positivus, informēja festivāla pārstāve Līga Andžāne.

Naktī no piektdienas uz sestdienu, uzreiz pēc Elijas Goldingas koncerta, viņš ar īpašu festivāla jubilejai veltītu DJ priekšnesumu uzstāsies uz Nordea skatuves. Ronsons festivālā viesosies jau otro reizi - 2011. gada vasarā viņš uzstājās uz galvenās skatuves.

Mūzikas biznesā Marks Ronsons ir viens no karstākajiem vārdiem jau pēdējos divdesmit gadus, un pēdējā desmitgadē viņš darbojas ne tikai kā veiksmīgs producents, bet arī kā talantīgs solo mākslinieks un dīdžejs, brīvi peldot visdažādākajos mūzikas žanros, sākot no hiphopa un elektronikas, un beidzot ar alternatīvo roku. 

Ronsona kā mūzikas radītāja īpašo rokrakstu raksturo retro skanējums un viegli sajūtama nostalģija pēc aizgājušā mūzikas zelta laikmeta. Pārdroši muzikālie risinājumi un neskaitāmas uzdrošināšanās ļauj klausītājam doties pārsteidzošā muzikālā un ritmiskā ceļojumā visas nakts garumā, līdz izskan pēdējās mūzikas taktis. 

Marka Ronsona vārds ir cieši saistīts ar mūžībā pāragri aizgājušo dziedātāju Eimiju Vainhausu – viņš producēja Vainhausas albumus Back To Black un Rehab, 2008. gadā saņemot trīs Grammy balvas – kā Gada producents un kā abu albumu producents. 

Pērn Ronsons laida klajā Eimijai Vainhausai veltīto albumu Uptown Special. Albuma singls Uptown Funk, kas tiek izpildīts kopā ar Bruno Marsu, šogad saņēma divus Grammy – kā Gada ieraksts un Labākā mūzikas performance. Sesto Grammy savā kontā Ronsons saņēmis kā Bruno Marsa izpildītā hīta Locked Out of Heaven producents. 

2016. gadā Positivus festivāla galvenie mākslinieki būs britu popmūziķe Elija Goldinga, pankroka leģenda Igijs Pops un elektroniski sapņainā franču grupa M83. Positivus festivālā, kas šovasar svinēs savu desmito jubileju, uzstāsies arī tādi mākslinieki kā Years & Years, Hot Chip, Air, John Newman, Grimes, Charles Bradley, Richard Hawley, Mercury Rev, Wolf Alice, Oh Wonder un daudzi citi.

Līdz festivāla sākumam gaidāmi vēl vairāki paziņojumi par māksliniekiem, kas uzstāsies uz Positivus sešām skatuvēm, tostarp galvenajām.

Festivāla biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un Nordea bankomātos. Trīs dienu biļete bez telts vietas maksā 90 eiro, ar telts vietu – 98 eiro. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam tikai piektdien, sestdien vai svētdien – 50 eiro. Biļete dzīvošanai telšu pilsētiņā – 10 eiro. Visas biļetes bez komisijas maksas nopērkamas www.positivusfestival.com

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja