Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Supernova 2015 pusfinālā tiek MNTHA, ElektroFolk, Antra Stafecka un Framest

Svētdien, 1. februārī, Latvijas Televīzijas (LTV1) tiešraidē notika pirmā autoru un izpildītāju konkursa Supernova 2015 atlase. No desmit konkursa dalībniekiem pusfinālā iekļuva četri - MNTHA, ElektroFolk, Antra Stafecka un Framest.

Žūrijas komisijas pārstāvji atzina, ka pirmajā atlasē īpašu pārsteigumu nebija, bet daži dalībnieki ar savu uzstāšanos spēja aizraut. "Ja vakara sākumā nebija izteiktu favorītu, pēc desmit priekšnesumu noklausīšanos, daži spēja mani ieintriģēt," atklāja Kaspars Roga. Žūrijai ar skatītājiem esot sakritis viedoklis un arī žūrijas komisija visaugstāk novērtēja MNTHA ar dziesmu Nefelibata (Marija Mickeviča/Marija Mickeviča), ElektroFolk ar kompozīciju Sundance (Ainārs Majors/Arnolds Kārklis) un Antru Stafecku, kura konkursā izpildīja It's the night (Antra Stafecka/Kerija Kalēja). Kā ceturtos pusfinālā žūrija izvirzīja grupu Framest ar dziesmu Ziemā (Jānis Ķirsis/Inga Pizāne-Dilba).

Dalībniekus vērtēja - vokālā konsultante Ieva Kerēvica, grupas Prāta Vētra dalībnieks un viens no šova producentiem Kaspars Roga, dziedātājs Dons un mūzikas biznesa profesionālis Guntars Račs. Supernova 2015 tiešraidi vadīja TV raidījumu vadītāja Ketija Šēnberga un radio Pieci dīdžejs Toms Grēviņš.

Atlasēs un pusfinālā izpildītājus un autorus vērtēja gan žūrija, gan skatītāji, bet uzvarētāju finālā noteiks tikai skatītāju balsojums. Skatītāju balsojumu veido telefonbalsojums un internetbalsojums.

Nākamajiem desmit dalībniekiem par savu dziedātprasmi būs jāpārliecina klausītāji LTV tiešraidē 8. februārī, plkst. 21.20. Supernova 2015 pusfināls un fināls notiks 15. un 22. februārī.

Ar Supernova 2015 palīdzību tiek meklēts harizmātisks izpildītājs un hits, kurš Latviju pārstāvēs Eirovīzijas starptautiskajā konkursā Austrijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja