Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

AUDIO: “Labvēlīgais tips” piedāvā jaunu singlu “Tā man iet”

Grupa “Labvēlīgais tips” klausītājiem piedāvā jaunu singlu “Tā man iet”, kas būs iekļauts gan topošajā albumā, gan oktobrī gaidāmajā koncertprogrammā “Kurvis”, informēja mūziķu pārstāve Inita Zīmele. Dziesma “Tā man iet” pirmatskaņojumu piedzīvoja šovasar Kuldīgā, uzvedumā “Kad vēji dzied burās”. “Lipīgā melodija un vārdi piemēroti ne tikai koncertiem un radio viļņiem, bet arī saviesīgai mājas ballītei, kā arī lokālā patriotisma audzināšanas stundām, jo dziesmas vārdi ir piemērojami katra individuālajai interpretācijai atbilstoši atrašanās vietai– vārda “Kuldīga” vietā dziedot Jelgava, Liepāja, Valmiera, Baldone, Ķeipene, Zosēni vai citu,” pārliecināti ir “Labvēlīgā tipa” mūziķi.

Viņi gan piekodina - vārdu “Priekuļi” nav vēlams un ieteicams mainīt, jo šis nosaukums izstaro neviltotu prieku, pozitīvas emocijas un ir nedaudz ar divdomīgu pieskaņu. Grupas koncertēšanas vēsturē pat ir bijis gadījums, kad vienā privāta pasākumā vakara gaitā dziesma “Tā man iet” tika izpildīta astoņas reizes. Dziesmas vārdos ir stāsts par jūru, jūrniekiem, atgriešanos mājas un slaveno jūrnieku gaitu. ““Labvēlīgais tips” cer, ka Latvijā vēl ilgi turpināsies jūrā iešanas tradīcijas, Jūras svētki atkal būs Zvejnieku svētki, netiks sagrieztas laivas un kuģi, un reņģe nebūs apskatāma tikai Dabas muzeja ekspozīcijā,” grupas viedokli pauda I.Zīmele. Kā jau ziņots iepriekš, šā gada 8., 9. un 10. oktobrī pl. 19:00 Rīgas Kongresu namā norisināsies grupas “Labvēlīgais Tips” lielie šovi “Kurvis”. Savukārt jaunais albums tiks izdots 10.oktobrī. I.Zīmele arī norādīja, ka koncertu apmeklētājiem būs unikāla iespēja pirmajiem iegūt savā īpašumā jaunos ierakstus, kuros, protams, būs iekļauts arī jaunais singls “Tā man iet”. Biļetes uz koncertšoviem var iegādāties “Biļešu Paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas iepriekšpārdošanā sākot no Ls 7.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AUDIO

Noklausies dziesmu "Tā man iet"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nenoskaidrotas ciešanas. JRT izrādes Verters recenzija

Jaunā Rīgas teātra izrādes Verters uztveri būtiski apgrūtina apstāklis, ka no plašā impulsu aisberga, kas radoši nodarbinājis režisores Kristīnes Vītolas prātu, līdz ūdens virskārtai, proti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja