Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Trešdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Koncertā Rīgā Robijs Viljamss lutinās ar zelta hitiem

Ar Lieldienu zaķa grāciju apveltītais Robijs Viljamss pirmdien, 6. aprīlī, uzstāsies Arēnā Rīga.

Turneju Let Me Entertain You dziedātājs atklāja 25. martā Madridē - pirmā koncerta fotogrāfijās nav grūti pamanīt viņa līdzību ar mūziķi un publicistu Andri Kiviču. Masīvas miesas būves pusmūža vīrietis ar izbalinātiem matiem, biezu tetovējumu kārtu un ne vienu vien rētu dvēselē. Vīrietis, kurš tuvojas sev.

Lai kāds Robijs tagad būtu, viņu nepārstāj apbrīnot ne dažāda vecuma meitenes, ne zēni. Šogad 41 gadu vecais mākslinieks atzīmē savas daiļrades ceturtdaļgadsimta jubileju - 1990. gadā 16 gadu vecumā viņš pievienojās grupai Take That, kuras sastāvā "spridzināja" piecus gadus. Pēc tam Robija dzīvē sākās neprātīgi veiksmīgs solokarjeras periods - šlāgeru kvalitātes ziņā viņu var apskaust pat jubilārs Guntars Račs.

Šajā turnejā britu zvaigzne klausītājus lutina tikai ar hitiem. Let Me Entertain You, Rock DJ, Tripping, Bodies, The Road to Mandalay, Supreme, No Regrets, Come Undone, Feel, Millennium, Kids, Angels - balzams ikviena Robija fana dvēselei. Nozīmīgs fakts ir tas, ka šajā programmā kopā ar dziedātāju uz skatuves muzicē viens no viņa panākumu arhitektiem Gajs Čemberss, kurš ir Robija labāko dziesmu līdzautors. Viņi bija izšķīrušies uz desmit gadiem un pašreiz atkal strādā kopā.

Dažas dziesmas koncertā skan negaidītā aranžējumā, citās tiek ieplūdināti Lordas, Glorijas Geinores, Džordža Maikla, U2, Džeja Zī un AC/DC skaņdarbu motīvi. Tāpat kā dziedātājs Dons, arī Robijs nespēj iztikt bez Queen kaverversijas. Saturieties - vakars būs ilgs un karsts, neizšaujiet visu pulveri pirmajā pusstundā!

2013. gada 20. augustā Robijs Viljamss sniedza episku koncertu Tallinas Dziesmu svētku estrādē vairāk nekā 63 000 skatītāju priekšā. Pagājušā gada beigās tas tika izdots Blu-ray un DVD; šovu parādīja Latvijas Televīzija. Pat tie, kuri bija klāt koncertā Tallinā, nespēja atraut skatienu no TV ekrāna. Priekšnesums Rīgā būs citāds (vairāk zelta hitu!), taču centrā būs tas pats Robijs ar savu lielummāniju, fobijām un sāpēm. Viņa koncertiem vienmēr raksturīgs emocionāls sasprindzinājums, šis mākslinieks uz skatuves nonāk īpašā psihiskajā stāvoklī, katrā dziesmā Robijs pārslēdz savu noskaņojumu - no bravūras un hiperaktivitātes uz trauksmainu smeldzi un ievainojamību. Viņš nekur nav tik atklāts kā uz skatuves. Viņš var atļauties daudz - ierēkt par sevi, klausītājiem, sava koncerta formātu (estrādes revija ar stāvkomēdijas elementiem).

Uz Rīgu Robijs Viljamss brauc ar visu ģimeni - sievu, diviem mazuļiem, tēvu un auklēm. Ko šajā situācijā lai iesaka grūpijām? Piesaistīt elka uzmanību koncerta laikā - Robija šovā uz skatuves viss ir iespējams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja