Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Rīgā koncertēs Kaja Millera kamerkoris no Vācijas

Rīgā, Svētā Jāņa baznīcā 3. augustā notiks koncerts, kurā uzstāsies pasaules klases kamerkoris - Kaja Millera kamerkoris no Štutgartes, Vācijas, pavēstīja Svētā Jāņa draudzes direktors Gatis Blunavs.Pazīstamais diriģents un klavieru maestro Kajs Millers Baltijas koncertturnejā piedāvā 20. gadsimta klasikas programmu pamīšus ar saksofona solo.

Komcerta programmā ir iekļauti Edvarda Grīga Varen un Ave maris stella, Paula Hindemita, Antona Bruknera un Fēliksa Mendelsona-Bartoldi skaņdarbi, kā arī Pētera Šindlera Mese džezā. Saksofonu spēlē solo virtuozs Olivers Kits.Kajs Millers, 41 gadu vecs kordiriģents un pianists, vada vienu no labākajiem vācu kamerkoriem, kā arī gandrīz 40 citus korus un to apvienības. Jau 1995. gadā Millera dziesma Carmina Burana tika atzīta par labāko, kas jebkad izpildīta Štutgartes Mūzikas hallē.Kaja Millera kamerkora sastāvā ir 250 dziedātāji, orķestra mākslinieki un solo mūziķi. Rīgas koncertā piedalīsies 34 dziedātāji un mūziķi. Millera kamerkoris regulāri kļūst par starptautisku festivālu laureātiem. Millera vadībā kamerkoris ik gadu piedalās Štutgartē iestudētajos mūziklos. Līdz ar klasiskiem kora skaņdarbiem kamerkorim nav sveša arī popmūzika, gospeli un eksperimentālā mūzika.Kaja Millera kamerkora koncerts notiks piektdien, 3. augustā, plkst. 18 Svētā Jāņa baznīcā. Sadarbībā ar Jāņa draudzi koncerta apmeklējums ir bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Klajā nācis Chris Noah jaunākais singls un albums

Klajā nācis dziedātāja Chris Noah jaunais albums Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies, kas radīts 80. gadu popmūzikas stilā. Sony Music Entertainment paspārnē izdotajā albumā apkopotas 10 ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja