Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Šovakar Rīgā ar vērienīgu šovu uzstāsies grupa “Rammstein”

Šovakar, 4. martā, “Arēnā Rīga”  notiks pasaulslavenās vācu grupas “Rammstein” koncerts. Tas būs vērienīgākais šovs arēnas vēsturē, un tehniskā nodrošinājuma un specefektu ziņā tas pārspēj visas līdz šim Rīgā redzētās uzstāšanās, sola organizatori "FBI."Ramsmtein" Latvijā uzstāsies sava jaunākā albuma “Liebe ist für alle da” popularizēšanas tūres ietvaros. Koncertā skanēs gan dziesmas no jaunā albuma, gan labi zināmie grupas hiti.


Ieturot tradīcijas, “Rammstein” uzstāsies ar šovu, kuru pavada neaptverams daudzums dažādu specefektu – uguns liesmas, pirotehnika, sprādzieni.

“Darbība risinās industriālajā pazemes karalistē - laboratorijā, kas brīžiem pārtop par ellē noenkurotu kara kuģi - līdzīgu tam, kas attēlots uz 2005. gada albuma Rosenrot vāka. Vokālists Tils Lindemans uz skatuves parādās ar spīdošu rīkli. Pirmās pamatīgās liesmas uzšaujas gaisā, kad skan trešā dziesma. Mūziķi uzvelk īpašus uzpurņus un sāk «dzirksteļot», salūts šaujas no visām vietām.

Viens no spožākajiem specefektiem - virs mūziķu galvām lidinās zīdaiņi, kuri ar lāzeracīm izgaismo zāli. Dziesmas kulminācijas brīdī ellišķīgie mazuļi sasprāgst gabalos kā salūts neatkarības dienā. Muskuļotais Tils Lindemans par upuri izvēlas taustiņinstrumentālistu vārgulīgo Kristianu Lorencu, kuru publiski noslīcina vannā un aplej ar ugunīgu lavu,” pēc koncerta 24.februārī Tallinā rakstīja Dienas žurnālists Jegors Jerohomovičs.

Jau ziņots, ka grupas “Rammstein” koncerts būs tehniski sarežģītākais un vizuāli iespaidīgākais šovs arēnas vēsturē. Koncertam nepieciešamā skaņas, gaismu un specefektu tehnika uz Latviju tika piegādāta 27 kravas automašīnās, kas ir absolūts rekords starp visiem Rīgā notikušajiem koncertiem. “Rammstein” koncerts var lepoties arī ar smagāko skatuvi, kas jebkad uzstādīta “Arēnā Rīga”.

“Arēnas Rīga” durvis koncerta apmeklētājiem tiks atvērtas jau no plkst. 18.00. Koncerta īpašie viesi,  grupa “Combichrist”, uz skatuves kāps plkst. 19.30, bet “Rammstein” uzstāšanās sāksies plkst. 20.30.

Biļetes uz “Rammstein” koncertu vēl ir nopērkamas “Biļešu paradīzes” kasēs un interneta lapā www.ticketpro.lv. Pieejamas pēdējās stāvbiļetes par Ls 30 un fanu zonas biļetes par Ls 45. Sēdvietas iespējams nopirkt par Ls 25, Ls 30 vai Ls 35.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja