Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Aicina balsot par labākajiem aktieriem un izrādi Valmieras teātrī

Tuvojoties gada nogalei, Valmieras teātris aicina skatītājus piedalīties balsojumā un noteikt 2014./2015. gada sezonas labākos māksliniekus un izrādi, informēja teātra pārstāve Lija Ozoliņa.

Atšķirībā no citiem gadiem, šogad pirmo reizi atsevišķi varēs nobalsot par pirmā un otrā plāna lomu atveidotājiem, ko izvirzījuši teātrī strādājošie režisori, kā arī tradicionāli – par Gada izrādi, izvēloties labāko no kopumā 10 sezonas jauniestudējumiem.

Šis jau ir ceturtais gads, kopš ieviests skatītāju balsojums, un tas gadu gaitā ieguvis plašu atsaucību. Līdz 20. decembrim skatītāji aicināti balsot internetā – teātra mājas lapā www.vdt.lv, kā arī aizpildīt anketas teātrī. Nobalsojušie skatītāji varēs piedalīties arī izlozē ar iespēju laimēt balvas no Food Union un Valmieras teātra.

Gada labākie – skatītāju izvēlētie aktieri un izrāde – tiks paziņoti 29. decembrī Valmieras teātra Gada balvu pasniegšanas svinīgajā pasākumā pēc grupas Iļģi īpašās Ziemassvētku koncerporgrammas.

Teātra direktore Evita Sniedze: "Skatītāju balva mums ar katru gadu arvien vairāk ļauj pārliecināties par to, ka skatītāji savā izvēlē ir pārliecinoši un gudri, dodot mums mājienus, ka teātris iet pareizā virzienā, uzturot dialogu par būtiskām, dažkārt pat traģiskām likumsakarībām un dzīves norisēm. Un aktieri joprojām visvairāk gaida tieši skatītāju domas un vērtējumu."

Pērn par 2013./2014. gada teātra sezonas skatītāju balvas ieguvējiem kļuva aktrise Māra Mennika, aktieris Mārtiņš Meiers, kurš skatītāju balsojumā uzvarējis jau divus gadus pēc kārtas, savukārt Gada izrāde skatītāju vērtējumā bija Taureņi ir brīvi Reiņa Suhanova režijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja