Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sācies Spēlmaņu nakts skatītāju simpātijas balsojums

No pirmdienas, 2. novembra, portālā lsm.lv sācies Spēlmaņu nakts skatītāju simpātijas balsojums - skatītāji var nobalsot par 2019./ 2020. gada sezonas labāko izrādi, aktieri un aktrisi

Uz skatītāju balvu pretendē Spēlmaņu nakts balvai kategorijās Gada aktrise un Gada aktieris nominētie mākslinieki, savukārt par skatītāju balvu gada izrādei sacenšas visas izrādes, kas nominētas kategorijās Gada lielās formas izrāde, Gada mazās formas izrāde, Gada izrāde bērniem un Gada izrāde pusaudžiem.

Balsojums lsm.lv norit līdz 19. novembra pulksten 23.59. Balsot par saviem favorītiem iespējams vienu reizi dienā, autorizējoties ar savu sociālo mediju profilu vai e-pastu.

Skatītāju balsojuma dalībniekiem šogad ir iespēja laimēt biļetes uz kādu no nominētajām teātra izrādēm. Pēc balsojuma beigām tiks izlozēti pieci dalībnieki, kas katrs iegūs divus ielūgumus uz vienu no nominētajām izrādēm.

Visi balsojuma dalībnieki automātiski tiek reģistrēti dalībai izlozē. Ar uzvarētājiem sabiedrisko mediju portāls lsm.lv sazināsies personīgi nedēļas laikā pēc balsojuma beigām.

Spēlmaņu nakts 2020 skatītāju balvas ieguvējus paziņos 23. novembrī Liepājā.

Gada balvu teātrī Spēlmaņu nakts 2019./ 2020. gada sezonā finansē Latvijas Republikas Kultūras ministrija, organizē Latvijas Teātra darbinieku savienība (LTDS), līdzfinansē Liepājas pilsētas pašvaldība, atbalsta Rīgas dome, Latvijas Profesionālo aktieru apvienība, informatīvi atbalsta portāls lsm.lv, Latvijas Televīzija, Latvijas Radio,  žurnāls Ieva, informatīva un analītisku domu telpa kroders.lv, Latvijas Kultūras akadēmija, Liepājas teātris. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja