Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Jaunā viļņa otrā konkursa diena ar Cirka elementiem

Mēs esam par Jums, Jūs esat lielisks! – pēc Jaunā viļņa otrās konkursa dienas kubietis Roberto Kel Torres bija iekļuvis dažāda vecuma sieviešu ielenkumā, kuras neskopojās ar komplimentiem un alka nofotografēties ar jaunatklāto spīdekli.

Kubas pārstāvim Jaunajā vilnī ir izdevies iekarot ne vien sieviešu, bet arī žūrijas sirdis – pēc otrās konkursa dienas, kurā dalībnieki izpildīja "savas valsts hitus kopā ar zvaigznēm" jeb bijušajiem konkursantiem, viņš spēja nosargāt pirmo vietu un pat palielināt pārsvaru pār otrās vietas īpašnieci Salomi Katamadzi no Gruzijas.

Taču kronēt uzvarētāju ir pāragri, jo Jaunā viļņa vēsture liecina, ka tieši trešā konkursa jeb pirmizrāžu diena spēj sagādāt dažādus pārsteigumus un gluži kā galda spēlē Cirks dalībnieki var pamatīgi gan pakāpties, gan arī noslīdēt rezultātu tabulā.

Otrajā konkursa dienā augstākais lēciens padevās armēnietei Meri Mndžojanai, kura no astotās vietas pakāpās uz dalītu trešo, bet lielākie neveiksminieki dienas noslēgumā izrādījās grupa Frukti no Krievijas, kuri no trešās vietas noslīdēja uz septīto.

Latvijas pārstāvis Pēteris Upelnieks sevi vēl pārliecinošāk ir ierakstījis autsaideru sarakstā – viņa duets ar Lieni Candy palika dalītā pēdējā vietā, bet kopvērtējumā jaunais dziedātājs ir saglabājis priekšpēdējo vietu.

Šodien, 26. jūlijā, Jaunā viļņa konkursantiem ir brīvdiena – Dzintaru koncertzālē notiks Leonīda Agutina radošais vakars, savukārt Rīgā – 11. novembra krastmalā no Vanšu līdz Akmens tiltam – norisināsies nakts diskotēka. Sestdien, 27. jūlijā, – Jaunā viļņa trešā konkursa diena, kurā Pēteris Upelnieks izpildīs Ingara Viļuma oriģināldziesmu Inspiration.

Starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis 2013 Jūrmalā norisināsies līdz svētdienai, 28. jūlijam.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja