Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

LTV7 veidos Positivus 2013 apskatu

Jau trešo gadu kanāls LTV7 apkopos Baltijas lielākā mūzikas un mākslas festivāla Positivus iespaidus, piedāvājot intervijas ar pasaules un Latvijas labākajiem mūziķiem, ieskatu aizkulisēs un pasākuma ikdienā, informēja televīzijas pārstāve Laura Brokāne.

Iepriekšējā gada Positivus 2012 apskatu LTV7 demonstrēs ceturtdien, 18. jūlijā, plkst. 21.05, savukārt ar šī gada festivāla norisi iepazīstinās ceturtdien, 25. jūlijā, plkst. 21.

Positivus ik gadu pulcē vairāk nekā 20 tūkstošus pašmāju un ārvalstu apmeklētāju, kas bauda pasaules līmeņa mākslinieku uzstāšanās, citas kultūras un izklaides aktivitātes, kā arī piejūras dabu Salacgrīvas Zvejnieku parkā un kopā būšanas sajūtu.

Jau trešo gadu uz festivālu dodas arī LTV7 jauniešu raidījumu komanda ar vadītājiem Valteru Frīdenbergu un Elizabeti Nīmani, kuri gatavos apskatu par Positivus 2013 interesantākajiem priekšnesumiem, veidos intervijas ar māksliniekiem un viesiem, ieskatīsies pasākuma norisē, ieslēdzot kameras jau festivāla ieskaņas dienā.

"Positivus 2013 apmeklētāji mūsu gatavotajos apskatos, iespējams, ieraudzīs sevi vai garām palaistus brīžus, bet LTV7 skatītājiem, kuri neapmeklēja festivālu, būs iespēja gūt priekšstatu par pasākuma kopainu, interesantākajiem māksliniekiem un varbūt pieņemt lēmumu nākamgad būt tā viesu vidū. Es pats no Postivus 2013 sagaidu muzikālus pārsteigumus un personiskus jaunatklājumus," stāsta raidījumu vadītājs un mūziķis Valters Frīdenbergs, uzsverot, ka šis ir viens no vasaras lielākajiem un aizraujošākajiem pasākumiem. "Ja neizbaudīsiet to klātienē, iespējams, atmosfēru izdosies noķert LTV7 kanālā," viņš piebilst.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja