Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Seriāls – Ukrainas prezidents

Šīs nedēļas nogalē Ukrainā notiks Valsts prezidenta vēlēšanu pirmā kārta, kas daudzviet tiek gaidīta ar neslēptām bažām. Ja vēlēšanām sekos masu protesti un rezultātu apstrīdēšana, tas liecinās par nopietnām problēmām Ukrainas ceļā uz demokrātiju.

Top komentāri

taalbrauceejs
t
Nu kas tur sevišķs,ka netiek pildīti revolūcijas laikā dotie solījumi un ukrainas tauta ir vīlusies.Tas nav nekas jauns,tā notiek visur.Piemērs tālu nav jāmeklē.Vai tad latvijā pēc barikādēm tiek pildīti tautai dotie solījumi.Vai tad kaut reizi ir izpildīti politiķu pirmsvēlēšanu solījumi un vai tad valstī nevalda grupa oligarhu? Ukraina nav un nebūs izņēmums.Arī tur,tāpat kā visur citur,nekad nebūs tāda valdība,kas domās tikai par tautu un tās labklājību.Jebkurā valstī pie varas esošie domās vispirms par savu labklājību.Arī tas klauns zeļinskis,kad sajutīs tos labumus un bonusus,ko dod pie siles būšana,kļūs tāfds pats,kā porošenko un visi pārējie.Man žēl ukraiņu,ka viņi to nesaprot un vēl naivi cer,ka nāks tāds prezidents,kas noliks bagātos pa cietumiem un nabagos padarīs bagātus.No vēstures pirmsākumiem jau tas pierādīts,ka tā nekad nenotiks!
interesanti
i
Visādi krievijas žirinovskieši un komunisti jau 27. martā (!) pasludināja Ukrainas vēlēšanas par falsificētām. Putina drošībnieki var tur var sagatavot jebkādu provokāciju, jo jau informēja, ka to darīšot Porošenko aģenti. Ļoti labi atceros 1999. gada Rjazaņas "cukura"lietu.
Vika>tālbraucējs
V
To nesaprot ne tikai ukraiņi, bet lielākā daļa tautu, kā latvieši, krievi, vācieši, utt...Ir visai maz tautu kas iet vēlēt ar savu skaidru domu, ne ''pildot vēlētāju pienākumu kuru neviens vēlētājiem nav uzlicis.. Ja vēlētāji to saprastu-vienkārši neietu balsot.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Tētis televizorā un sapņos

Tēvs klusums ir autobiogrāfiska, bet ne strikti dokumentāla drāma par meitas ilgām kaut uz brīdi sastapt savu tēvu divatā.

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata