Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

30 Seconds To Mars novembrī uzstāsies arī Rīgā

Lai arī liela daļa grupas “30 Seconds To Mars” cienītāju jau iegādājušies biļetes uz amerikāņu mūziķu koncertu Tallinā, kas otrdien, 21.jūnijā notiek Tallinas Dziesmu svētku izrādē, koncertaģentūra “FBI” otrdienas rītā izziņojusi – 2. novembrī “30 Seconds To Mars” būs arī Rīgā.Kā norādīja “FBI” pārstāvis Kristaps Kārkliņš, “30 Seconds to Mars” uzstāšanās Baltijas reģionā ir sen gaidīts notikums – par to liecina arī 12 000 pārdotās biļetes uz grupas koncertu Tallinas Dziesmu svētku estrādē 21.

jūnijā, tāpēc koncertaģentūra piekritusi aktiera Džereda Leto izveidotās grupas koncertu noorganizēt arī Rīgā. K.Kārkliņš atgādināja, ka “30 Seconds to Mars” kontā ir trīs studijas albumi, kas visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 3,5 miljonos eksemplāru. Kopš albuma “A Beautiful Lie” izdošanas 2005. gadā, grupa ir sniegusi vairāk nekā 500 šovus visā pasaulē, ieskaitot uzstāšanos tādos festivālos kā “Lollapalooza” ASV, “Pinkpop” Nīderlandē, “Download” un “Give It a Name” Lielbritānijā, “Rock Am Ring/Rock Im Park” Vācijā, kā arī “Summer Sonic” Japānā. Grupas jaunākais, trešais studijas albums “This Is War” iznāca 2009. gadā. Ietekmīgais ASV mūzikas žurnāls “Billboard” albumu raksturoja ar vārdiem: “Kad grupas līderis Džereds Leto vēlas izdarīt ko episku, viņš neapstājas pusceļā”. Savukārt “Alternative Press” to nodēvēja par “Thirty Seconds to Mars” absolūtu triumfu. Biļetes uz “Thirty Seconds to Mars” koncertu Rīgā pārdošanā  nonāks trešdien, 22. jūnijā, plkst. 10.00 un tās varēs iegādāties “Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā, kā arī interneta lapā www.bilesuserviss.lv. Pirmajām 1000 stāvbiļetēm būs īpaša cena – tās maksās tikai 15 latus, pēc tam stāvbiļete maksās Ls 20. Sēdvietu cenas ir Ls 25 un Ls 35. Bet jau no šodienas, 21. jūnija, plkst. 10.00 “Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā, kā arī interneta veikalā www.bilesuserviss.lv tiks uzsākta koncerta biļešu ieprkšpārdošana “FBI” koncertu kluba biedriem (reģistrēties bezmaksas iespējams www.fbi.lv).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Klajā nācis Chris Noah jaunākais singls un albums

Klajā nācis dziedātāja Chris Noah jaunais albums Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies, kas radīts 80. gadu popmūzikas stilā. Sony Music Entertainment paspārnē izdotajā albumā apkopotas 10 ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja