Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Aizraujošs randiņš Dzintaru koncertzālē

Ikvasaras festivāls Laima Rendezvous sauc uz Jūrmalu

Starptautiskais mūzikas festivāls Laima Rendezvous Jūrmala2018 Dzintaru koncertzālē no 19. līdz 22. jūlijam sola tikšanos ar spilgto populārās mūzikas izpildītāju Laimu Vaikuli un tuviem viņas draugiem. Pēc viņas uzaicinājuma festivālā, kas notiks jau ceturto gadu, uzstāsies skatuves zvaigznes no Latvijas, Krievijas, Igaunijas, Ukrainas, Itālijas, Moldovas un Gruzijas, kā arī pasaules mūzikas leģendas, piemēram, elegantais, šarmantais soul mūzikas, acid-jazz un fusion izpildītājs Mario Biondi no Itālijas, kurš dzied tikai angļu valodā un pērnvasar acumirklī savaldzināja džeza mīļotāju publiku Rīgā.

Šā gada jaunums ir festivāla iedalījums tematiskos vakaros – krāšņajai Atklāšanai 19. jūlijā sekos Mīlestības vakars (20. jūlijā), Hitu vakars (21. jūlijā) un grandiozais Galā koncerts (22. jūlijā). Zvaigznes mainīsies, taču visus trīs vakarus dejos Ballet Freedom. Dinamiskā trupa, kas sadarbojas arī ar Cirque du Soleil un Ditu fon Tīsu, īpaši šim festivālam gatavo spilgtu un dāsnu horeogrāfisku programmu.

"Festivāls Laima Rendezvous Jūrmalā katru gadu pārsteidz ar satriecošu zvaigžņu izlasi Laimas gaumē. Pati festivāla dibinātāja ne tikai piedalās visos koncertvakaros, bet arī pilda pasākuma vadītājas funkcijas, kas visam pasākumam piešķir īpašu šarmu. Dziedātāji izpildīs gan populāros hitus, gan arī pārsteigs ar brīnišķīgiem duetiem un trio. Tas būs īsts muzikālais Rendezvous," uzsver festivāla producente Elita Mīlgrāve. Šo satikšanos gaida arī paši mākslinieki. Piemēram, Filips Kirkorovs pats izteicis vēlēšanos piedalīties, jo "ir pienācis laiks!". Randiņš gaidāms arī ar pasaulslavenā klauna Vjačeslava Poluņina 1968. gadā izveidoto klaunu teātri Licedei no Sanktpēterburgas.

Īpašs Laimas Vaikules mērķis ir arī iepazīstināt publiku ar jauniem, neordināriem Latvijas mūziķiem un pavērt viņiem ceļu uz lielo starptautisko karjeru, jo par festivālu vēstīs dažādu valstu mediji un tiešraides būs skatāmas Krievijā populārajā sociālajā tīklā Odnoklassniki.ru. Šogad debijai festivālā gatavojas Katrīna Gupalo, The Ludvig un vokālā grupa Framest, kura kopā ar Laimu Vaikuli uzstāsies visos koncertos. Savukārt Aija Andrejeva, Intars Busulis, Igo, Jānis Stībelis, Markus Riva un Dagamba festivālā jau jūtas kā mājās. Festivālā labprāt piedalās arī klasiskās mūzikas zvaigznes. Šoreiz tajā uzstāsies mūsu pasaulslavenā akordeoniste Ksenija Sidorova un operzvaigzne, soprāns Hibla Gerzmava, kuru Dzintaru koncertzāles publika iepazinusi jau agrāk. "Hiblas uzstāšanās ir stila, vokāla un elegances triumfs!" komentē Laima Vaikule. Zvaigznes dziedās starptautiska festivāla orķestra pavadījumā. Visu nav iespējams uzskaitīt. Vairāk: www.jurmalarandevu.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja