Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Lietuvas eksperimentālais projekts Tobias Faar prezentēs albumu Nabaklab

1.jūnijā plkst. 20:00, klubā Nabaklab (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā) norisināsies Lietuvas abstraktās un eksperimentālās mūzikas skaņu mākslinieka Tobias Faar albuma “Sinusoides Tour” prezentācijas koncerts, informēja koncerta organizatoru “Ulve Agency” pārstāvis Sandis Baumanis.Tobias Faar ir skaņu mākslinieka Židrūna Mačiuļa (Žydrūnas Mačiulis) 2004.

gadā Kauņā aizsāktais abstraktās un eksperimentālās mūzikas projekts, kam raksturīgi atmosfēriskās mūzikas plašumu meklējumi, aiz sevis atstājot vairākas ierakstu publikācijas un par galvenajiem ietekmes avotiem minot eksperimetālās mūzikas pārstāvjus Kimu Kaskoni, Deividu Tūpu un Reju Lī, norādīja S.Baumanis. Albums “Sinusoides Tour” izdots 2011.gada pavasarī. Projektā piedalās arī taustiņinstrumentālists Mahi Bukimi un ģitārists Yuri_G.Mahi Bukimi savas muzikālās gaitas aizsācis 2001.gadā Liepājā, beidzot Liepājas Mūzikas skolas klavieru klasi, līdzdarbojies vairākos mākslas projektos un sadarbībās, tostarp ar  Martinez Gonzalez, Aquarell, Planktons, un citiem. Kā viens no radošās darbības iespējams atpazīstamākajiem punktiem minama darbība atzinību guvušajā atmosfēriskās mūzikas duetā Astrowind, kuri izdevuši vairākus albumus, kā arī tikuši iekļauti starptautiskās mūzikas izlasēs.Improvizācijas spēles ģitārists Yuri_G  darbojas eksperimentālās un elektroakustiskās mūzikas virzienos, kā iemeslu un virzītājspēku minot to, ka "skaņa pievelk, tā ir daudzpusīga un ir viena no visinteresantākām parādībām mūsu dzīvē." Aprīļa mēnesī aizvadīta dalība Japānas mūziķa un mākslinieka Kouhei Matsunaga koncertā Rīgā. Biļešu cena – Ls 2.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tāda kā svilpšana

Pirms kāda laika pie manis ciemos atnāca kaimiņš, lai parunātu par sadzīviskām lietām. Sarunas nobeigumā, mazliet ieklausījies no dzīvokļa nākošajās skaņās, viņš bažīgi apvaicājās: "Kla...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja