Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Zigurds Zaķis programmas Brigāde ietvaros vadīs darbnīcu par komunikācijas stratēģiju

Trešdien, 21. novembrī, Imantas kultūras centrā no plkst. 18 līdz 21 norisināsies reklāmas un mārketinga speciālista Zigurda Zaķa darbnīca Sistemātiska pieeja spridzināšanai: ko var mācīties no komunikācijas stratēģiskās plānošanas?, informē pasākuma organizatori.

Darbnīcā eksperts stāstīs par stratēģiskās plānošanas pieejām un to, kā šīs metodes izmantot jaunu uzņēmumu radīšanā. Zigurds Zaķis, viens no pieredzes bagātākajiem Latvijas komunikācijas nozares ekspertiem, pievērsīs uzmanību tam, kā interaktīvajā laikmetā mainās "stāstniecība" (storytelling), kā to izmantot sava produkta vai biznesa idejas labā. Lekcija balstīsies uz virkni veiksmīgākajiem komunikācijas kampaņu piemēriem un diskusiju par to, kā šī pieeja ir izmantojama biznesa attīstībai. Darbnīcai iespējams pieteikties: http://ej.uz/zigurds_zakis.

Zigurds Zaķis ir stratēģiskās plānošanas eksperts ar divdesmit gadu pieredzi reklāmā, mārketingā un citu formu komunikācijas risinājumos. Z. Zaķis ir līdzdibinātājs tādām zināmām aģentūrām Rīgā kā Balta Communications un DOMINO BBDO, kā arī divus gadus bijis stratēģiskais plānotājs un digitālo risinājumu vadītājs vienai no labākajām Krievijas reklāmas aģentūrām – Instinct. Kā Fulbright stipendiāts ieguvis MBA grādu Brandeisas Universitātes biznesa skolā Bostonā; specializācija: stratēģija un starptautiskais bizness (2003-2005); pirms tam beidzis RTU Automātikas un Skaitļošanas Tehnikas fakultāti (1986-1993). Eksperts ir lasījis vairākas lekcijas un meistarklases par mārketinga, komunikācijas un stratēģiskās plānošanas tēmām.

Dalība – bez maksas, iepriekš piesakoties mājaslapā www.brigade.lv. Programmu Brigāde organizē Laikmetīgās mākslas centrs sadarbībā ar Sorosa fondu – Latvija.

Plašāku informāciju par programmu Brigāde, konkursa nosacījumiem, pieteikšanās norisi un pasākumiem, iespējams iegūt projekta mājas lapā www.brigade.lv, kā arī Twitter @brigade_lv un Facebook http://www.facebook.com/programmabrigade.

Programmas Brigāde mērķis ir atbalstīt radošu, ilgtspējīgu uzņēmējdarbību, kas balstīta mākslā un kultūrā, risina sociālos jautājumus un uzlabo vietējo kopienu dzīves kvalitāti. Programmas ietvaros līdz šī gada decembrim norisināsies izglītojoši pasākumi, savukārt janvārī būs iespējams iesniegt savus pieteikumus konkursam. 2013.gada sākumā līdz pat piecpadsmit konkursa uzvarētājiem ar inovatīvām un oriģinālām idejām tiks piešķirti līdz 5000 latu sava uzņēmuma radīšanai un attīstīšanai. Programmu Brigāde organizē Laikmetīgās mākslas centrs sadarbībā ar Sorosa fondu – Latvija, savukārt programmas finansējumu nodrošina Open Society Foundations.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja