Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Nemaisies pa kājām!

Kas tad ir tas, ko vīrietis var ielikt sievietes ķermenī, lai sagādātu viņai baudu? Protams, gardēžu slejā tas ir ēdiens. Ne velti visi pazīstamākie pavāri lielākoties ir vīrieši. Viņiem patīk to darīt - apmierināt sievieti un pārvērst arī ēst gatavošanu par seksuālu rotaļu. Nekautrēties par to!

Svaiga pasta, pagatavota sviestā, piebriest kā uzbudināta sieviete. Majorānu aizliegts izmantot katoļu mūku klosteros, jo tā eļļainā smarža smaržo pēc sievietes ķermeņa. Maizes mīklas pareizo konsistenci var noteikt tikai tas, kurš kaut reizi ar rokām ir ticis pie sievietes krūtīm. Un kamambēra smarža.

Šajā ziņā sievietes ir dumjas. Viņas sev un savam vīrietim atņem šo iespēju - sniegt un gūt baudu. Gatavojot ēst un ēdot. Viņas visu sapērk, sanes mājas, cep un vāra. Nogurušas, neapmierinātas gatavo, un, kad ēdiens galdā, tajā vairs nav ne mīlestības, ne baudas.

Esmu redzējis, ka sieviete ar šausmām uztver vīrieša rosīšanos pa virtuvi, jo pēc tam viss izskatās pēc kaujas lauka un viņš neko nesatīra. Ja arī vīrietis pieiet pie plīts, sieviete nesēdēs uz dīvāna ar vīna glāzi - uzmanīs sāls daudzumu, cepeškrāsns karstumu un vislabāk zinās, kā vajag.

Lai ko arī saka sieviešu žurnāli, vīrieši ir vienkāršāki par vienkāršu. Pilnīgi un galīgi vienkāršs prāts - darīt vai nedarīt. Varbūt gadās kāds sarežģītāks (man tā gribētos domāt), bet, ja sieviete grib, lai viņas vīrietis kaut ko dara, tad tā arī ir jāsaka - dari kaut ko. «Man garšo tiramisu» vai «draudzenes vīrs brīvdienās viņai gultā pasniedz nupat ceptus cepumus» neko citu kā tieši to nenozīmē.

Šokolādes cepumus brīvdienas rītā spēj izcept jebkurš vīrietis. Viņam vajadzēs pusglāzi cukura, pusglāzi brūnā cukura vai muscovado, 100 g nesālīta sviesta, vienu olu, vienu glāzi miltu, pusotras ar sarīvētu šokolādi, vienu ar sadrupinātiem valriekstiem, pustējkaroti vaniļas ekstrakta, tikpat cepamā pulvera un nedaudz sāls.

Samaisa visu cukuru ar sviestu un liek klāt pārējās sastāvdaļas, līdz veidojas viendabīga mīkla. Ja nu tomēr tāda nesanāk, vēl viena ola to padarīs par tādu. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 150 grādiem, uz paplātes divās kārtās liek cepamo papīru. Mīklas pikuči jāizvieto, rēķinoties, ka tie izpletīsies. Cepumi būs gatavi aptuveni pēc 18 minūtēm.

Principam «gatavot ar mīlestību» ir milzīgs konkurents - gatavot, lai mīlētu. Tieši tāpēc es sāku gatavot, jo ne tikai vīrietim mīlestība iet caur vēderu, bet arī sievietei. Kāpēc gan puķu vietā nevarētu būt pašcepti cepumi brīvdienas rītā un tiramisu kastītē līdzi uz darbu? Un mājas ballītē viņai ne brīdi nebūtu jāstāv pie plīts! Puķes uz galda, protams, arī nenāks par skādi.

Atsien priekšautu un saki savam vīrietim - es gribu, lai tu man pagatavo! Ja viņš ir spējīgs pieslēgt kabeļtelevīziju, atvērt alus pudeli un, rupji runājot, uztaisīt bērnu, viņš būs spējīgs pagatavot jebko. It sevišķi, ja viņš tevi mīl. Un vēlreiz rupji - nemaisies pa kājām. Vīrietis zina un māk vislabāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?