Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Klajā nācis Džeimijas Magvairas romāns Brīnišķais neprāts

Izdevniecība White Book latviski izdevusi vienu no pēdējā laika labākajiem Young Adult žanra romāniem - Džeimijas Makgvairas šokējošo un spriedzes pilno romānu Brīnišķais neprāts. Brīnišķais neprāts ir kaisles piesātināts stāsts par draudzību, mīlestību, dusmām un greizsirdību. Par pirmo attiecību skaistumu un postu, pirmo seksu, nodevību un jaunības neprātu.

Treviss Medokss ir universitātes sliktais zēns – skaisti muskuļots, tetovēts un bīstams, Ebija Ebernetija – vienkārša, klusa meitene. Cauri grāmatai vijas cīņa starp prātu un sirdi, līdz nākas atzīt, ka apzināta vairīšanās vienam no otra noved pie ugunīgas vēlmes. Vai pagātnes rēgi spēs izšķirt tos, kas nepārvarami alkst būt kopā? Romānā ietvertais adrenalīna pilnais jaunības maksimālisms spēs aizraut ikviena vecuma lasītāju.Blogere Anna Kalna (teejtasiite.wordpress.com) apstiprina romāna intriģējošo sižetu: "Par šo romānu interneta komentāros lasāmi ne tikai tādi atslēgas vārdi kā "skaists mīlas stāsts" un "Greja piecdesmit nokrāsas" jauniešiem, bet arī tādas frāzes kā "provokatīvs romāns" un "disfunkcionālas attiecības". Tieši abu varoņu nepilnības un iekšējie dēmoni padara romānu tik interesantu un neļauj nolikt malā. Ebija un Treviss ir pilnasinīgi varoņi, kas spēj izraisīt līdzpārdzīvojumu, ieraujot arī lasītāju savu attiecību karuselī."Grāmatu atzinīgi vērtē arī mūziķe Sabīne Berezina: "Romānā aprakstītā mīlestība ir tik intensīva, ka lasot nekas cits apkārt vairs neeksistē. Pilnībā neprātīgs un tieši tāpēc brīnišķīgs stāsts!"Vienlaikus ar grāmatas iznākšanu izdevniecība rīko konkursu, kurā ikviens var atklāt savus slēptos talantus un laimēt vērtīgas balvas. Grāmata nopērkama gan drukātā, gan elektroniskā formātā. Ieejot White Book mājas lapā www.whitebook.lv, iespējams reģistrēt savu dalību izdevniecības rīkotajā konkursā "Meklējam romāna Brīnišķais neprāts reklāmas sejas un jaunus literārus talantus". Konkursu atbalsta: ziņu portāls www.nra.lv, portāls www.draugiem.lv, SIA BURTLICIS elektronisko grāmatu veikals www.e-gramatas.lv un fotogrāfs Lauris Nagliņš, www.laurisnaglins.com. Grāmatu iespējams iegādāties ne tikai grāmatnīcās visā Latvijā, bet arī izdevniecības interneta veikalā http://www.whitebook.lv/lv/interneta-veikals un elektronisko grāmatu veikalā www.e-gramatas.lv.Līdz gada beigām izdevniecība White Book plāno izdot arī Džordža Martina sāgas Dziesma par ledu un uguni trešās daļas Zobenu vētra pirmo sējumu, kā arī must have lasāmvielu jaunajiem vecākiem par to, kā iemācīt bērnam gulēt - Laimīga mazuļa ceļvedis lieliskam miegam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devusies aktrise Baiba Indriksone

92 gadu vecumā mūžībā devusies teātra un kino aktrise Baiba Indriksone (22.02.1932–14.05.2024), liecina Latvijas Nacionālā teātra mājaslapā publicētā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja