Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Notiks jau otrā diskusija Dari – Rādi - Maini jeb rokasgranāta iesācējiem

Otrdien, 27. septembrī plkst. 18 Nabaklab notiks jau otrā diskusija ciklā Dari – Rādi - Maini jeb rokasgranāta iesācējiem II, Dienas portālam pastāstīja diskusijas rīkotāji.Diskusijā piedalīsies elektrohipsters Gačo ar menedžeri Āķi un grupas Relicseed dalībnieks un menedžeris Edgars Rakovskis.

Gačo ar Āķi kopīga un mērķtiecīga darba rezultātā ir panākuši izpildītāja atpazīstamību un popularitāti visā Latvijā. Grupa Relicseed nupat ir atgriezusies no koncerttūres Lielbritānijā un izceļas ar augstu aktivitātes līmeni darbā ar plašsaziņas līdzekļiem un koncertdarbībā.Diskusijā būs arī īpašais viesis no medijiem – šoreiz portāla Draugiem.lv sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Palkavnieks. Sarunu tēma joprojām būs par un ap alternatīvo mūziku, medijiem, subkultūru un mūsdienu sabiedrību.Pirmās sarunas viešņa diskusijā, kas norisinājās 21. septembrī, bija nacionālās ziņu aģentūras LETA Video nodaļas žurnāliste Inese Trenča. Viņa pastāstīja, kā pareizi sagatavot preses relīzes un kā sagatavoties intervijām.Dažādu profesiju pārstāvji apvienojušies, lai dalītos pieredzē, kas varētu palīdzēt topošajiem mūziķiem un menedžeriem apgūt to, par ko klusē mācību grāmatas un par ko runā aiz slēgtām durvīm. Uz bezmaksas paneļa – kanēļa - diskusiju, lekciju, sarunu un pieredzes apmaiņas mutvārdu bloku aicināti visi tie, kuri vēlas papildināt savas zināšanas un paskatīties uz mūzikas nozarē notiekošo no cita skatu punkta.Cikla Dari – Rādi - Maini jeb rokasgranāta iesācējiem lekcijās piedalīsies žurnālisti, mūziķi, mūzikas menedžeri, koncertu rīkotāji, kuri sniegs ieskatu, kā organizēt koncertus Latvijā un ārvalstīs, kā komunicēt ar plašsaziņas līdzekļiem. Tāpat tiks pārrunāta ierakstu izdošanas un izplatīšanas kārtība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Klajā nācis Chris Noah jaunākais singls un albums

Klajā nācis dziedātāja Chris Noah jaunais albums Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies, kas radīts 80. gadu popmūzikas stilā. Sony Music Entertainment paspārnē izdotajā albumā apkopotas 10 ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja