Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

FOTO: Māra Martinsona filmas Oki – okeāna vidū pirmizrāde

8.aprīlī Kino Citadele notika kinorežisora Māra Martinsona Losandželosā uzņemtās filmas _Oki – okeāna vidū _nacionālā pirmizrāde ar filmas galveno varoņu lomu atveidotāju Kaori Momoi, Andra Buļa, filmas mūzikas autora Viljama Goldšteina un radošās komandas piedalīšanos.

Līdz 12.aprīlim filmas pirmizrādes svētku ietvaros Rīgā organizēti dažādi pasākumi, kas saistās ar Oki – okeāna vidū. Prezentēts izdevniecības Dienas Grāmata izdotais Māra Martinsona tāda paša nosaukuma romāns, Rīgā meistarklases sniedz aktrise Kaori Momoi un mūzikas improvizācijas virtuozs Viljams Goldšteins.

Filma stāsta par miljonu apdzīvoto metropoli Losandželosu, kur jauns bijušais nekustamā īpašuma brokeris Robs (Andris Bulis) uzsāk sekot dīvainai japāņu sievietei Oki (Kaori Momoi). Robs ievērojis, ka noslēgtā sieviete bieži maina savu dzīvesvietu, un, apsekojot pāris no tām, kļūst gluži paranoisks, līdz savā izmeklēšanā iesaista arī draudzeni Viliju (Hanna Levjēna). Visai drīz viņi nonāk aci pret aci ar Oki pagātni un lāstu, kas liek pārvērtēt arī viņu pašu pagātni un kardināli maina viņu nākotni...

Filmas veidotāji - filmu producēšanas kompānijas Krukfilms un VFS, filma tapusi, pateicoties producentu un partneru investīcijām, kā arī Borisa un Ināras Teterevu fondam. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja