Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Staro Rīga laikā mākslinieki un mūziķi uz Lattelecom fasādes rādīs vērienīgu skaņas un gaismas animāciju par Rīgas tapšanu

Latvijas lielākais telekomunikāciju uzņēmums Lattelecom gaismas festivālā Staro Rīga atvēlēs sava centrālā biroja ēkas fasādi Dzirnavu ielā 105 māksliniekiem Anastasijai Maystrenko un Viktoram Keino, kuri izveidojuši vērienīgu animētu stāstu par rīdziniekiem un Rīgas tapšanu.Īpaši šim projektam komponists Kristaps Krievkalns radījis jaunu skaņdarbu, kas pirmo reizi tiks atskaņots 17.

novembra vakarā, portālam Diena.lv pavēstīja Lattelecom sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līga Bite.Lattelecom Mārketinga dienesta direktors Toms Ābele stāsta: „Ir dzirdēti daudzi un dažādi stāsti par to, kā radusies Rīga. Mēs piedāvājam savu skatījumu par Rīgas tapšanu - atraktīvu, ar gaismu un skaņu animētu stāstu, kurā galvenā loma ir veltīta saziņai ar draugiem, domubiedriem un paziņām. Tas būs stāsts par cilvēkiem, kuri satiekas uz Lattelecom ēkas fasādes, saaicina draugus - citus rīdziniekus, un visi kopā izveido pilsētu. Un, jo vairāk draugu sarodas, jo pilnīgāka un krāšņāka top Rīgas panorāma. Tikai kopā mēs varam paveikt lielus darbus! Pat uzcelt mūsu Rīgu!”

Lattelecom parūpējies arī par to, lai ikviens svētku apmeklētājs varētu bez maksas izbaudīt mūsdienīgo tehnoloģiju sniegtās iespējas - visās svētku dienās pie Lattelecom biroja ēkas būs izvietota īpaša telts, kurā varēs ne tikai sasildīties ar karstiem dzērieniem, bet arī uz vietas izmantot bezmaksas wi - fi interneta piekļuvi, kā arī saņemt Lattelecom wi - fi interneta piekļuves kodus izmantošanai visā pilsētā, lai savos tālruņos vai citās saziņas ierīcēs varētu ērti sekot līdzi citiem svētku notikumiem pilsētā.

Pasākuma laikā ikvienam apmeklētājam būs iespēja arī izmantot Lattelecom radīto bezmaksas apsveikumu platformu www.apsveiclatviju.lv, lai nosūtītu draugiem sveicienu valsts svētkos

Aktivitātes pie Lattelecom biroja ēkas notiks festivālā Staro Rīga no 17. līdz 20. novembrim no plkst. 18 līdz 23.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eirovīzijas finālā triumfē Šveice, Donam 16. vieta

Malmē, Zviedrijā, sestdienas vakarā aizvadīts 68. Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls, kurā triumfēja Šveice ar Nemo dziesmu The Code. Tikmēr Latvijas pārstāvis Dons ar Hollow izcīnīja 16. vietu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja