Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Ar koncertu Jelgavā Prāta vētra atklās turneju Vēl viena klusā daba

Sestdien, 28. jūlijā, ar atklāšanas koncertu Jelgavā, pļavā pretī Jelgavas pilij sāksies grupas Prāta vētra koncertturneja Vēl viena klusā daba, pavēstīja grupas menedžere Guna Zučika.  Grupas bundzinieks un koncerta režisors Kaspars Roga atzīst: "Esam patīkami satraukti un pacilāti jau šonedēļ atgriezties pie sava klausītāja un skatītāja pēc lieliskajiem 2010.

gada decembra Arēna Rīga šoviem. Uzstāties zem klajas debess vienmēr ir īpaši - gaiss ir elektrizēts no cilvēku enerģijas, maigs vējiņš tev iepūš sejā, kāds nomaldījies balons debesīs ieliek savu punktu un mēs varam sākt! Gaidīsim visus šo sestdien mūsu kopējos svētkos – atnāciet, par pārējo parūpēsimies mēs!"Koncerts 28. jūlijā sāksies plkst. 20.30, kad uz skatuves kāps vakara īpašie visi grupa The Sound Poets. Grupa Prāta vētra koncertā izpildīs dziesmas no jaunā albuma Vēl viena klusā daba, kas iznāca šī gada pavasarī. Tāpat koncertā skanēs dziesmas no citiem grupas daiļrades posmiem.Katram, kurš ir iegādājies biļetes uz kādu no koncerttūres Vēl viena klusā daba koncertiem, ir iespēja būt vienam no 20 dejotājiem, kuri Prāta vētrai pievienosies uz skatuves, lai veidotu kopīgu priekšnesumu vienai no koncerta dziesmām. Pirmajiem 20 katra koncerta apmeklētājiem, kuri savu vēlmi kāpt uz skatuves (norādot koncertu, uz kuru iegādātas biļetes) izteiks rakstot uz adresi [email protected], tiks nosūtīta detalizēta informācija. Koncerta biļetes nopērkamas www.eKase.lv, tirdzniecības centrā Spice Rīgā un Jelgavas kultūras centrā, kā arī koncerta dienā pie ieejas. Plašāka informācija: www.pratavetra.lv.

Kā vēstīts iepriekš, Prāta vētras Latvijas koncertturnejā plānoti seši brīvdabas koncerti. Grupas koncerts notiks arī 3. augustā Ventspilī, 5. augustā Saldū, 10. augustā Valmierā, 12. augustā Preiļos un 17. augustā Rīgā, Skonto stadionā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja