Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +10 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Latvijas Blūza svētkos notiks Nacionālā Blūza izpildītāju konkursa fināls

Sestdien, 23. jūlijā  Siguldā notiks II Latvijas Blūza svētki, kuros piedalīsies labākās pašmāju grupas un arī  viesi no ārzemēm. Šī gada Blūza svētkus papildinās I Nacionālā Blūza izpildītāju konkursa finālistu koncerti, informēja organizatoru pārstāvis Normunds Kalniņš.  Kā pavēstīja N.Kalniņš, svētdien, 3.

jūlijā Jūrmalā  noslēdzās Nacionālā Blūza konkursa otrā jeb profesionālā  kārta, kurā piedalījās 4 Men Band, Chehols, D11 Blues Band, Double Diese, Ieva Kākule, Strong Mint. Bite's Blues Band savu dalību atsauca. Katram konkursantam bija jāsniedz 20 minūšu priekšnesums žūrijai un skatītājiem. Tika vērtēta izpildījuma oriģinalitāte un atbilstība žanram, kā arī skatuves tēls un individuālā meistarība.  Žūrijas komisija saskaņā ar konkursa nolikumu un vadoties pēc vērtēšanas kritērijiem nolēma konkursa finālam izvirzīt sekojošus konkursantus: _4 Men Band, Chehols, D11 Blues Band un Strong Mint. Visi četri finālisti skatītāju un žūrijas priekšā atkal stāsies II Blūza Svētkos sestdien, 23.jūlijā, pulksten 14:00 Siguldas pilsdrupu estrādē. Labākajam būs iespēja 2012.gadā piedalīties starptautiskajā konkursā European Blues Challenge,_ kurā tiksies citu Eiropas valstu Nacionālo blūza konkursu uzvarētāji. Informācija par konkursu un festivālu – www.bluesfest.lv. Biļetes uz II Blūza svētkiem nopērkamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv, to cena Ls 6,99.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Klajā nācis Chris Noah jaunākais singls un albums

Klajā nācis dziedātāja Chris Noah jaunais albums Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies, kas radīts 80. gadu popmūzikas stilā. Sony Music Entertainment paspārnē izdotajā albumā apkopotas 10 ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja