Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Paziņo par satiksmes organizēšanu Prāta vētras koncerta Jelgavā laikā

24. jūlijā, Jelgavā, Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij notiks Prāta Vētras tūres TUR KAUT KAM IR JĀBŪT pirmais koncerts.

Koncerts Jelgavā sāksies jau plkst. 20.30, ieeja no plkst. 18.30. Koncerta teritorijā būs 2 ieejas – no Rīgas ielas un no Vecā ceļa puses. E-biļešu īpašniekiem ieeja plānota, izmantojot ieeju no Rīgas ielas puses. Tiem, kas vēl nebūs paspējuši iegādāties ieejas biļetes, tās būs iespējams nopirkt kasē pie ieejas uz Rīgas ielas.

Koncerta apmeklētājiem tiek organizēts stāvlaukums Vecajā ceļā pie Lielupes, kā arī autobraucēji varēs izmantot stāvlaukumus pie „Ledus Halles” un Jelgavas pils.

Koncerta apmeklētājiem, kas ierodas uz koncertu no Rīgas puses, jāizmanto apvedceļš braucot pa šoseju, jo ceļš caur Ozolniekiem remontdarbu dēļ slēgts. Relīzes pielikumā redzams transporta kustības un pieturvietu plāns.

Organizatori lūdz visus apmeklētājus pievērst uzmanību koncerta ieejas biļetēs norādītajiem nosacījumiem un ierobežojumiem. Pasākuma teritorijā būs aizliegts ienest arī lietussargus. Tas tiek darīts drošības apsvērumu dēļ un lai lietus gadījumā atvērtie lietussargi netraucētu cilvēkiem baudīt koncertu. Ja tomēr lietus līs, apmeklētāji tiek aicināti ņemt līdzi lietusmēteļus vai jakas. Lietusmēteļus pietiekošā daudzumā būs iespēja iegādāties arī pasākuma norises vietā.

Bērni vecumā līdz 6 gadiem (ieskaitot) pasākumu drīkst apmeklēt bez maksas, vecāku pavadībā. Tā kā pasākums ilgs līdz plkst. 24.00, jaunieši vecumā līdz 16 gadiem pasākumu drīkst apmeklēt pieaugušo pavadībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja