Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

“Prāta vētra” jauno albumu prezentēs Latvijas vēstniecībā Igaunijā

15.martā Baltijas valstīs tika laists klajā grupas “Prāta vētra” jaunākais albums “Years and Seconds” – albuma “Tur kaut kam ir jābūt” angliskā versija. No 25.līdz 27.martam “Prāta vētra” piedalīsies mūzikas industrijas konferencē “Tallin Music Week”  un 26.martā viesosies Latvijas vēstniecībā Igaunijā, informēja Ārlietu ministrijas preses centrs.

26.martā Latvijas vēstniecībā Igaunijā grupas dalībnieki tiksies ar Latvijas vēstnieku Igaunijā Kārli Eihenbaumu, Latvijas vēstniecības darbiniekiem un ģimenes locekļiem, kā arī ar uzaicinātiem latviešu kopienas Igaunijā aktīvākajiem pārstāvjiem.  "Years and Seconds" signāleksemplāru jau 10.martā ar grupas dalībnieku autogrāfiem no Latvijas ārlietu ministra Māra Riekstiņa saņēma viņa Igaunijas kolēģis Urmass Paets (Urmas Paet). Ar Latvijas vēstniecības Igaunijā starpniecību jaunā diska eksemplārs ar “Prāta vētras” dalībnieku īpašu ierakstu un autogrāfiem tika nodots arī Igaunijas prezidentam Tomasam Hendrikam Ilvesam (Toomas Hendrik Ilves), kurš izteica personīgu vēlēšanos iepazīties ar jaunajām “Prāta vētras” kompozīcijām.  Igaunijas brauciena ietvaros “Prāta vētra” uzstāsies ar diviem koncertiem – 26.martā Tallinā klubā "Rock Café" un 27.martā Tartu klubā "Illusion". Tallinas koncerta īpašie viesi būs grupa "Instrumenti" un igauņu rokgrupa "Groundhog Day".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja