Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Vudstokas renesanse Liepājas teātrī. Aija Andrejeva un grupa Very Cool People iedziļinās mūzikas vēsturē

Nākamā gada 9. aprīlī Liepājas teātrī notiks grupas Very Cool People un dziedātājas Aijas Andrejevas koncerts. Programmā Vudstokas renesanse tiks iekļautas labākās Dženisas Džoplinas, Džimija Hendriksa un Džima Morisona dziesmas jaunā skanējumā

Dženisa Džoplina, Džimijs Hendrikss un Džims Morisons atstājuši neizdzēšamu iespaidu uz XX un XXI gadsimta mūziku – gan roku un džezu, gan laikmetīgo mūziku. Koncertprogramma Vudstokas renesanse ir ne vien izklaidējoša, bet arī izglītojoša. Gados jaunāki klausītāji iepazīs leģendārus skaņdarbus, bet vecāki klausītāji atcerēsies jaunību un seksuālo revolūciju.

Grupa Very Cool People radījusi mūsdienīgus un aizraujošus Džoplinas, Hendriksa un Morisona dziesmu aranžējumus astoņu cilvēku sastāvam kopā ar lielisko dziedātāju Aiju Andrejevu. Programma Vudstokas renesanse radīta kā ekskurss vēsturiskajā populārās mūzikas laikaposmā. Līdzās Aijai Andrejevai šajā programmā dzied arī spēcīgās balss īpašniece, grupas tromboniste Laura Rozenberga.

"Pagājušajā vasarā satikāmies ar grupas Very Cool People līderi Elviju Grafcovu un mums radās neatvairāma sajūta, ka Vudstokas renesansei ir jāizskan vēl un vēlreiz," stāsta Aija Andrejeva. "Liepājas teātris ir īstā vieta, kur šai programmai notikt. Tā tur gluži vienkārši piestāv! Visīpašākais šai programmai ir tas, ka tā nekad nenovecos. Laika zobs to dara tikai skaistāku un vērtīgāku. Un mana lielākā laime ir to izpildīt kopā ar tik kolosāliem mūziķiem, kādi ir Very Cool People!" 

"Vispār mums Liepāja ļoti patīk,” neslēpj grupas stūrētājs un ģitārists Elvijs Grafcovs. “Vienmēr, kad uzstājamies Liepājā, tur ir fantastiska publika. Gan festivālos, gan koncertzālēs, gan klubos. Mums vēju pilsētā ir arī daudz čomu mūziķu vidē, un viņi vienmēr atnāk uz koncertiem vai pievienojas mums "āfterītī". Tāpēc mūsu grupā tādēļ ir teiciens: "Kas notiek Liepājā, paliek Liepājā…""

Apvienība Very Cool People koncertā uzstāsies savā pamatsastāvā: Oskars Ozoliņš – trompete, Māris Jēkabsons – tenora saksofons, Laura Rozenberga – trombons, vokāls, Kristaps Lubovs – baritona saksofons, Elvijs Grafcovs – ģitāra, Māris Vitkus – taustiņinstrumenti, Jānis Olekšs – bass, Andris Buiķis – sitamie instrumenti. 

Biļetes jau nopērkamas aula.lv. Pērkot biļetes līdz Jaunajam gadam, katrs apmeklētajs dāvanā saņems Very Cool People albumu CD formātā un Aijas Andrejevas jaunāko albumu ar parakstu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja