Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Bez žiletes azotē

Latviešu meitene Lingita Lina Bopulu šobrīd atrodas Filipīnās un piedalās konkursā Playboy Playmate of the Year. Izkonkurējot vairāk nekā 360 žurnāla modeļu no visas pasaules, viņa iekļuvusi skaistāko desmitniekā, taču sola neiet pāri līķiem uzvaras dēļ.

Lingita, kura bija Playboy Latvijas izdevuma marta meitene, Sestdienai atzīst, ka ir nedaudz samulsusi par to, ka tikusi tik tālu, un uzsver, ka nejūtas kā viena no skaistākajām Playboy modelēm uz zemeslodes. Turklāt pēc Playboy iznākšanas internetu pārpludināja Lingitai veltīti rasistiski un gļēvi anonīmi uzbrukumi, arī tādi, kuros tika apšaubīts, vai tumšādaina meitene ir piemērota fotosesijai Latvijas žurnālā. Tomēr starptautiskā Playboy žūrija konkursam izvēlējās tieši viņu, un ceļā Lingita dodas apņēmības pilna, neslēpjot, ka 14.novembrī, kad tiks paziņota uzvarētāja, vēlas izdzirdēt savu vārdu. «Taču vienlaikus tas nav mans mērķis. Vēlos iegūt no konkursa maksimāli daudz — galvenokārt pieredzi un iespējas,» stāsta Lingita.

«Es netaisos iet pāri līķiem, lai uzvarētu. Tas arī vienīgais, no kā nedaudz baidos, — kādas būs pārējās meitenes. Esmu dzirdējusi, ka šādos konkursos mēdz būt ļoti asa konkurence un cīņa. Man ir stāstīts, ka meitenes, greizsirdības vadītas, var citai saplēst kleitu vai ielikt kurpēs žiletes. Ceru, ka šajā konkursā visas būsim draudzenes, ka būs jauka atmosfēra. Tomēr esmu nolēmusi izturēties atvērti, taču piesardzīgi».

Mērija Nastosa, Playboy lielās ģimenes Internacionālā servisa nodaļas vadītāja, uzsver, ka Lingita no visām pasaules Playboy meitenēm finālam izvēlēta sava dabiskuma, vitalitātes un personības spēka dēļ. «Lingita ir seksīga un atklāta, īsts tīrradnis. Viņa iederētos jebkurā pasaules Playboy žurnālā, un mēs uzskatām, ka Lingitai ir visas izredzes piedalīties cīņā par uzvaru,» uzskata Nastosa.

Visu rakstu par Lingitu Linu Bopulu lasiet Sestdienā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli


Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata