Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Positivus festivālā notiks jauno literātu darbu lasījumi

Sadarbībā ar KDi Positivus festivālā līdzās jau apmeklētāju iecienītiem priekšnesumiem notiks arī jauno literātu darbu lasījumi. Ikviens, kurš jūt aicinājumu izpausties un uzstāties festivālā ar sava darba lasījumu, ir aicināts pieteikties jauno literātu konkursam. Darbus iespējams pieteikt līdz 8. maijam.

Lasījumi notiks uz Dabas skatuves, kura septiņu gadu laikā pieredzējusi daudzus lieliskus priekšnesumus un kļuvusi iecienīta festivāla apmeklētāju vidū. Uz tās uzstājušās dažādas neparastas muzikālās apvienības, bijusi iespēja baudīt Dirty Deal Teatro panākumiem bagāto izrādi Nacionālais attīstības plāns, smieklu terapiju garantējuši asprātīgie improvizācijas teātri - Rīgas Improvizācijas Teātris, Artišok, etīžu teātri Nerten un daudzi citi.

Šogad KDi Dabas skatuvei piešķirs jaunu saturu, izceļot jauno literātu talantus, ļaujot viņiem atrast savu lasītāju, tikt sadzirdētiem un novērtētiem. Ikvienam ar Šekspīru, Ziedoni, Dostojevski, Blaumani vai citu iedvesmojošu rakstnieku sirdī ir iespēja kādā no trim festivāla dienām nonākt prožektoru gaismās un nolasīt savu daiļdarbu plašai auditorijai.

Literātu konkursa uzdevums ir vienkāršs – izvēlies vienu no sevis radītajiem darbiem, kuru vēlētos lasīt publikas priekšā, norādi sacerējuma radīšanas datumu un to, vai darbs iepriekš ir publicēts. Sagatavo īsu savas literārās karjeras aprakstu un visus materiālus līdz 8.maijam sūti uz [email protected]. Konkursa darbus izvērtēs KDi un Positivus festivāla žūrijas komanda, un tā rezultāti tiks paziņoti 20.maijā. Labākie darbi tiks publicēti arī KDi interneta sadaļā Lasītava.

Positivus festivālā šogad uzstāsies: Kraftwerk, Elija Goldinga, The Kooks, Bastille, Junip, Temples, Laura Mvula, of Montreal, The 1975, King Charles, Daughter, MØ, FM Belfast, You Me at Six, Kid Karate, And So I Watch You From Afar, Birth Of Joy, Pompeya u.c

Festivāla trīs dienu biļete bez teltsvietas maksā 57 eiro un ar teltsvietu 63 eiro. Biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un Nordea bankomātos. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja