Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Eltons Džons atgriežas Rīgā uz lielā ekrāna

27.martā, plkst. 21.30 Kino Citadele uz lielā ekrāna 2. auditorijā būs iespēja vērot pasaulslavenā dziedātāja, komponista un izpildītāja Eltona Džona atzinību guvušo koncertprogrammu Miljons dolāru klavieres (The Million Dollar Piano) no Lasvegasas kazino Caesars Palace, informēja Forum Cinemas pārstāve Zane Caune.

Koncertieraksts ir lieliska iespēja izbaudīt lielisku šovu. Tajā skan visi pazīstamākie hiti, tādi kā Rocket Man, Tiny Dancer, Saturday Night’s Alright for Fighting un citi. Koncertiestudējuma centrā ir klavieres, kas devušas nosaukumu šovam, - kompānijas Yamaha radīts tehnoloģisks brīnums ar vairāk nekā 68 LED videoekrāniem. Šis gandrīz četru gadu garumā veidotais tehnikas sasniegumu iemiesojums ir ideāls papildinājums Eltona Džona dižākajiem hitiem un ar vizuāliem tēliem kuplina klausītājiem sniegto baudījumu. Klavieres, kas sver aptuveni 1450 kilogramus, sniedz savdabīgu un neatkārtojamu priekšnesumu.

Fantastisko izrādi papildina arī šova iespaidīgais un rūpīgi pārdomātais baroka stila skatuves iekārtojums, kura iedvesmotāji ir šova scenogrāfi Marks Fišers un Patriks Vūdrofs. Fišera, kurš plaši pazīstams ar savu dizainu grupas Pink Floyd albumam Siena (The Wall) un 2008.gada Pekinas Olimpisko spēļu atklāšanas un slēgšanas ceremoniju scenogrāfiju, un Vūdrofa iecerētā un inscenētā iespaidīgā gaismu parāde ideāli papildina skatuves iekārtojumu un ekskluzīvās klavieres.

Pats Eltons Džons teicis: "Es Lasvegasā piedzīvoju pašus brīnišķīgākos brīžus, jo vienmēr biju vēlējies sastapties ar šādu izaicinājumu un iestudēt vislabāko šovu. Ir patīkami inscenēt dižu šovu un izrādi, un, ja cilvēkiem rodas sajūta, ka viņi par savu naudu dabūjuši pašu vērtīgāko, tas ir nenovērtējami. Nedomāju, ka vispār iespējams iespaidīgāks šovs par šo Lasvegasā notikušo koncertu."

Biļetes iepriekšpārdošanā k/t Kino Citadele kasēs un www.forumcinemas.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja