Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

ABLV Charitable Foundation izsludina ikgadējo grantu konkursu

ABLV Charitable Foundation izsludina ikgadējo grantu konkursu līdzfinansējuma saņemšanai profesionālu laikmetīgās mākslas izstāžu un notikumu organizēšanai no 2015. gada 5. janvāra līdz 9.decembrim, informēja fonda pārstāve Ksenija Pegaševa.

Grantu programmas ietvaros pieejamais finansējums 2015. gada projektiem ir 30 489 eiro. Vienam projektam var tikt piešķirts līdz 10 000 eiro un līdz 75% no projekta kopējām izmaksām. Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2014. gada 27. oktobris (līdz plkst. 23.59), nosūtot elektroniski uz e-pastu [email protected]. Grantu konkursa nolikums, pieteikuma forma un budžeta forma ir pieejamas fonda mājas lapā www.ablv.org sadaļā Kā saņemt finansējumu.

Uz grantu var pretendēt Latvijā reģistrēta biedrība vai nodibinājums; pašvaldība vai tās iestāde, vai pašvaldību veidota aģentūra, kuras darbība nav saistīta ar peļņas gūšanu; valsts iestāde vai valsts aģentūra, kuras darbība nav saistīta ar peļņas gūšanu.

Kā atzīmē valdes priekšsēdētāja Zanda Zilgalve: "Šogad rīkojam grantu konkursu pirms kalendārā gada sākuma, lai kuratori un projektu vadītāji varētu savlaicīgi plānot notikumu norisi 2015. gadā. Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī nākamgad atbalstīsim nacionāla mēroga sabiedriski nozīmīgas profesionālās laikmetīgās mākslas izstādes un notikumus, tādējādi sekmējot sabiedrības informētību, izpratni un pieejamību laikmetīgās mākslas norisēm Latvijā."

ABLV Charitable Foundation nodibināts 2006. gadā. Fonda uzmanības lokā ir laikmetīgā māksla, bērni un jaunieši, izglītības un pilsoniskās sabiedrības attīstība. Aizvadītajos gados tas ir atbalstījis vairāk kā 223 projektus, piešķirot tiem finansējumu 1 258 800 eiro apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja